Nuffnang

Saturday, August 9, 2008

I'm ready for RAYA...




got him songkok for raya fr PKNS complex.

3 comments:

Nazathul Hamimi said...

wah wah wah dah beli songkok yer hardy.. comelnyer hardy, confirm jadi menantu aku ni :).. dulu farhan pun beli songkok masa umur 2 tahun. masa umur 1 tahun tak de saiz lagi.. tengok la gambar raya kat blog aku.. farhan pakai songkok masa emily dalam pantang..

tak sabar nak tunggu raya ni.. nanti kita beraya kat rumah geng2 kita nak.. aku teringin nak amik gambar hardy dan emily pakai baju melayu dan baju kurung.. mesti cutekan.. tapi emily tak de tudung la.. kena la aku pi cari

Mimi said...

waah..da beli songkok raya..ensem la mcm gaya pelakon Hati Malaya 1957..hihi..
Elok jugak Hardy mau pakai songkok..Najeeb apa pun takmo..songkok, topi, kopiah..semua dia campak buang..

Hirda Ibrahim said...

mimi ~ a ah, last yr cari x dak size lg. ni pun size paling kecik. baju melayu maktok hardy dh beli awal lg.
mimi ~ mimi, jgn tertipu, dia leh pakai 5 min je. pastu tiungggg kena campak le songkok tu. hardy cap dia nk pakai time tgh panaih je. tu pun kena pakai terbalik.. ntah apa2 je kan?