Nuffnang

Tuesday, August 19, 2008

balik kg....ho ho ho..balik kampunggggg....





kampung pun panas cam KL. so, byk memerap dok umah. 5pm above baru luar umah...

6 comments:

Nazathul Hamimi said...

huhuhu hardy dah sebijik cam kg. boy tau... heheheh

hirda, kau cakap kat mimi, najeeb tu dah nak adikkan.. tu terpancar jelas gambar kat atas tu hardy pun nak adik okey.. see tolong agah2kan sikecil tu.. so apa lagi, cepat2 ler projek besar2an kasi adik kat hardy.. hehehe gurau jer

Mimi~MommyLil'N said...

tu la..Hardy mmg da nak adik da tu...nmpk caring gitu..tolong bagi puting kt cousin dia..hihihi..
Next year ke on? gurau jek :D

Hirda Ibrahim said...

mimi: ha ha ha tu time mood dia baik tu, pastu dia buat dekkkk je kat cousin dia tu. aku x tau le bila nk preggy balik.. nanti2 le kot.
mimi: mula2 ingat next yr. tp mcm mimi kata pasai najeeb kan, rasa cam hardy pun kecik lg & perangai dia still mencabar kesabaran mama dia nih..so nanti2 la kot... bukan apa scary mengenangkan nk bersalin, berpantang & gumukssssss.... dh le hirda ni jenih badan yg senang naik, nk turun susah yg amatss...hu hu hu

zAnA said...

ho ho ho...
hardy jd kg boy ler...
mmg sesuai ngan suar belang ijo dia tu
adoi...nangis ler kucing tu kena peluk ngan hardy...

hirda...suke gambar hardy yg tersengih atas buaian tu.....so happy...

ait, hardy dah tak sabar nak jadi abg ke tu...abg long hardy......

Jasfyra said...

bestnya dia balik kampung...
kampung hirda kt ne?

Hirda Ibrahim said...

zana: hardy kalu panggil dia ABG HARDY... dia siap geleng2 kepala.. ha ha ha..
zuera: kg hirda kat Jitra, hubby @ Bkt Kayu Hitam.