Nuffnang

Monday, August 11, 2008

holiday...where???




i'll upload more pic soon...

7 comments:

Nazathul Hamimi said...

wooo gi genting tu.. bestnya.. tak sejuk ker hirda.. selamba jer kau tak pakai sweater tu..

kemain sedondon merah ek korang ni.. cun ler.. aku suka macam tu.. tapi laki aku plak tak suka sangat terlalu sedondon.. ikut time ler.. heheh..

cepat2 sikit upload gambar.. tak sabar nak tengok hardy main/naik rides lain.. korang naik tak flying jumbo, duduk dalam cawan ribena tu.. hehehe.. kau naik tak spinner tu..haaaa kau gayatt ekkk.. hehehe

re: ha ah la, camna aku boleh salah tulis emilia tu.. nanti aku edit balik kat blog.. malu seh...

MommyLil'N said...

Hirda..now Genting sejuk banget tak? Kalo gi tidoq sana syok kan..last sekali kami gi Genting masa Najeeb 6 months..dah setahun lebih :P
Yang ada dinosaurs kt belakang tu kat mana? Is it a ride or kerusi2 utk rehat?

Hirda Ibrahim said...

x sejuk pun... sejuk biasa2 je. tapi aku bg hardy pakai gak jacket.
sedondon ek? he he..actually x plan pun. x sengaja tu. tapi kengkadang aku suka gak buat sedondon camni. kalu x sedondon kaler, sedondon brand pun jd. hahah.. sewel sungguh.
nanti aku upload dlm fp ko tgk k..apa yg aku naik & x. aku naik spinner tu. yg thrill ride lain aku x naik.. x berani..cukup la time anak2 dara dolu aku dh naik.. ;)

Hirda Ibrahim said...

mimi,
time hirda pi x sejuk pun.. tapi mlm sejuk. kami siap pakai socks lagi tido.. he he hover.
yg ride ada dinosour tu nama dia Dinosourland. kami selamba je tinggal stroller kat entrance coz kena queue naik boat, masuk cave & ada le citer2 & sound effect dinosour segala. hardy mulut ternganga tgk T-rex dok mangaum (t-rex mengaum ka? ha ha ha)
u shuld go mimi, budak2 ni dh besar & dh leh naik mcm2 dh. sure najeeb enjoy. + now derang still free entrance lagi ;)

Sue@MamaMaryam said...

wahh very the merah...suka aku...hirda mesti syokkan..aaaaaaaaa jeles pasal x dpt ikut..huhuhu aku suka tgk pic korang btiga tu.. klu hardy pandang kamera kan lg beshh.. tepek la pic byk2..x sabo aku nak tgk..

Zanna said...

dari jauh ku lihat MERAH
mengancam ler hirda oit
cuti2 ke genting yerk..rajin tul ler kamu sefamily gi bercuti erk...
Kat KL byk tempat nak pergi...kat johor nie mana ler nak gi....asyik2 tempat yg sama jer...

hu hu hu...hardy sejuk erkk...tp apsal mummy selamba ngan tshirt short sleeve lagi......

Hirda Ibrahim said...

sue : tau dah..ko kan minah MERAH. aku yg minah BIRU..keh keh keh..aku dh upload dlm FP.
zana : ala zana, dpt promo hotel murah + nk habiskan cuti. x sejuk aa zana, sejuk skit2 je. takpun kami lemak tebal kot... ha ha ha