Nuffnang

Sunday, December 6, 2009

carlson annual dinner '09

theme: night or stars
venue: corus hotel
date: 04 Dec 09
time: 8.30pm - midnite

riney as sexy pirate & i as queen amidala version rambut merah. LOL




for more story/pics. you can go to my fotopages.

12 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

poms, sapa mekapkan hang.. berubah muka hang.. masa aku tengok kat fb, cam tak caya tu muka kau.. serius, memang lain.. tapi menjadi.. tu yang penting. hehehe

eh aku ingat yang riney tu ellie suriaty tau. aku siap telek muka dia kat fb ..

Hirda Ibrahim said...

hahahhaha.. memang.. ramai org kt muka dia cam ellie suryati. stres je minah tu.
riney classmate/housemate aku sejak mmu. kerja pun kami satu opis.

aku make-up sendiri le ko. makeup amidala senang je. bedak selepong + kening itam tebal + 2 red dots kat pipi + lipsik merah kat bibir atas & tgh bibir bwh. SIAP. sgt senang. ;)

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

hirda, lama tak tengok hang..nampak macam berisi jer pipi tu..he3..
wah glamour seh...

Sham Ummi Echa said...

congrats poms... x sia2 ko melabur kt baju ni kan.. dapat best dress tu.. berbaloi-baloi..mmg meletops ar dinner ko kan.. siap ada theme2 camni.. stakat dinner kt opis aku mana der nk theme2 camni..blk2 tradisional..jemu sehhh..

Jue ~ mama DnD said...

laian betul muka ko hirda... aku cam x cam jerk tgk 1st pic tu... tp berbaloi baloi gak..menang best dress...dpt arwd lagik tu... agaknya kalo ko makeup n pakai camni depan hardy dia meraung tak...???

Hirda Ibrahim said...

iena - bukan takat pipi, segala2nya berisi.. LOL

sham - aku dpt rm200 jusco voucher for best dress. mak nak shopping rabu ni. alah ko, tu pun ko tgk berapa lerat je yg excited ikut the tema. byk yg buat muka kering pakai formal attire je. very anti-social.

jue - aku ada try makeup kat umah hari khamis tu. tapi hardy dh tido. kalu x sure dia kt.. "hantuuuuu". LOL

☆ lieya latif ☆ said...

mmg besh...happening jek aku tgk....kalo aku tak tau nak apa wei...tapi aku minat cleopatra...boleh tak ...wakakaakakaka

ni si hardy ckp ape tgk ko dressng camni yeak....

Mimi said...

wow..mmg lain dr yg lain...aku sampai x kenai, ingatkan org lain..hihi

hardy camna tgk hang pakai camni?

Hirda Ibrahim said...

lieya - cleopatra ada gak kat kedai costume tu, tapi baju dia kecik & pendek. benda alah kepala dia cantik..
semlm aku tunjuk pic kat dia, dia kata "bukan mama la, tu hantu". bertuah punya anak..

mimi- dia kt aku hantu hang.. LOL

As said...

muahkakakaa... x rugi ko menang hirda... cun abis ko kalah princess yg sebenarnyer... hehehe
mmg cun abis.. terkezut aku tgk ko...

IZAN said...

pergghhh.. baguss betulll laah.. sporting abesss!!!

Tristram said...

This cannot have effect in actual fact, that's what I consider.
braces for adults cost | honda dealers | runny nose