Nuffnang

Friday, October 10, 2014

Charms again....

Mcm korang tau... aku bl charms time pi holiday je. So for ist trip.... ingat nak cr charms turkish eye thomas sabo fr sana. Tp tak jumpa pulak kedai TS kat sana.

So aku beli fr sini jelah. Tu pun stock kat TS Pyramid dh habis. Depa kena amik fr TS One utama.

At the same time... charms koala aku  tempat hook dia loose la pulak. Sib baik still simpan receipt. So still under waranty for 2 years. Tak kisah beli fr negara mana... yg sure.. nak repair.. depa kena send pi Germany.
Apa2lah janji foc.

Turkish Eye charm. My 1st charms yg ada kaler2.

Sukaaaa.....

So tinggal ni je so far... koala hantar repair.

3 comments:

lieyalatif said...

comellll....dah penuh tesusun charm ko babe....aku dah slow pandora2 nie...kumpul duit nak grab ip6 kononnyer hahaahah...sila derma kat aku sikit dueeettt haahahhah

Cik Puan Mimi said...

dah hampir complete ko.. kene beli gelang baru la lepas ni.. banyak lagi charm ko nak isi..

elly nadyra said...

tu dia, cantik dan dah byk collection