Nuffnang

Monday, July 18, 2016

Welcoming our Baby # 3 - Harris Shah

Entry London/Paris terpaksa di stopkan kejap coz tuan punya blog dah selamat bersalin last week. Alhamdulillah.... via normal delivery.

Date: 10th July 2017
Time: 3.01 PM
Weight: 3.77 kg
Gender: BOY
Venue: Kedah Medical Centre

Introducing our latest addition, another boy in the family. Harris Shah. 

Harris - pengawal/pelindung
Shah - leader

Mommy now busy berpantang di kampung accompanied by si abg hazry.

3 comments:

FadMN said...

tahniah .lahhh orang kedah ka.hehe.dulu,masa nak bersalin dok kira2 gak nak kmc ka Ins.last2 ilih ins jugak .dah nak balik beranak kat kg sangat,confuse tak tau mana satu.

selamat berpantang :).baby cute and chubby.

CikPuan FiDa said...

tahniah kak hirda..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)