Nuffnang

Friday, September 11, 2009

20th ramadhan 1429H...

every year bday hardy will celebrate bday 2x.
sekali ikut thn islam (tu pun sib baik dia lahir bulan ramadhan kan? senang nk ingat. cuba lahir rabiulawal ke? jamadilakhir ke? kompem mama dia x ingat. LOL)
sekali on 13th oct.

so, conversation between me & hardy b4 tido on 19th ramadhan:
mama: tmrw hardy shah dh 3 tau. you were born on 20th ramadhan, which is tmrw.
hardy: ady shah bin shanon 'terghiiiii'? ady shah bin shanon nk blow epy bday to u.
mama: ok, esok mama beli kek k?
hardy: esok ady shah bin shanon nk lagu (nyanyi) epi bday to you. mama jgn blow tau!

ewah2 awal2 dh warning mama dia, dia nk blow candle. x pe hardy, x penting. mama hg penting nk mkn je. ;)

ady shah bin shanon nk cucuk candle kat shini la...

see? punya le byk space. kat layer cekelat tu gak dia nk cucuk.

serius aku x suka tgk rambut hardy. bila le nk panjang ni? salahkan daddy dia yer coz TERpotong pendek camtu. grrrrrr..... :(

6 comments:

Sham Ummi Echa said...

hepi 3rd besday ady shah bin shahnon!!

wei x thn aku siap sbt fullname ngan nama apak dia skali dow... kekekke

Mimi said...

Happy 3rd Birthday boy!!

pandai hardy sebut nama penuh :D
anak aku nama penuh mmg fail..nama baba dia pun fail lagi, pelat..kih kih..

yummeh choc indulgence...habih dak kek tu makan?

☆ lieya latif ☆ said...

cam kes mia gak ni hirda, mia plak lahir 1 syawal so mmg ingat laaa....sure tiup lilin punye, tapi mija bulan islam aku pun ingat2 lupe....kuang kuang kuang..

alallalal si ensem boy nie.....suke tgk pic last tu...sengih hepi die....heheheh

ye laa lawak lak tgk hardy cucuk candle tu kat situ....heheeheh

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Happy Besday menantu.. wah sambut sengsorang. nape tak ajak emily sekali. kan korang beza 3 hari ajer..

ler pendeknya rambut hardy chah... lain rupa dia tau hirda. mm tp tak pe, still nampak cheecky..

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

heppy besday hardy shah..makin bam2 lah anak teruna ko ni..
kalo ikut tarikh org putih, sama ngan hubby aku tau..13 okt..
memang lain mukanyer biler dah potong mcm tu..tapi still macho..

liwaniel said...

happy birthday hardy...seronok dia dapat kek tu ye