Nuffnang

Sunday, October 24, 2010

hardy @ mama's office

i need to work today (saturday). last night tanya hardy "nk ikut mama pegi work or nk duduk umah dgn daddy?" jawapan dia "nak ikut mama, dok umah dgn daddy x besh".


so pagi2 kejut x dak masalah coz dia tau dia x bgn kompem mama dia tinggal. sampai office dia la yg paling excited berlari sana-sini. sib baik x ramai yg kerja on saturday.


where's hardy? (mama sampai dh dekat sejam, nb pun x login lg. he he)


tu diaaa.... happy je dok layan youtube. hardy pinjam pc uncle afiq.




pastu dh start mengantuk & complaint sejuk. sib baik la aku dh bwk blanket siap2. opis aku memang sejuk mcm dlm fridge.


bagus kan, tunggu la mama dia siapkan kerja. lepas ni buleh bwk lagi ni.

4 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

Amboi amboii... Mama buat On Job Training ke nih ? he he

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...gud boy ler hardy shah

Syasmeen said...

wah ada perubahan pd blog nih..cantik hehehe tp kat list tuh x de pun meen dlm senarai hehehe

Sham Ummi Echa said...

rajin hardy bgn pagi nk teman mama pi work eh

aku penah gak bwk echa g ofis..letih ko.. dia plak yg nk wat keje..nak main komputer segala.. aku plak yg dia suh dok tepi