Nuffnang

Saturday, April 23, 2011

@ 5 months... and i can see my baby's gender oredi :)



haluuu ladies,
sebulan sekali je aku update blog kan? so sabar je la menanti.
btw... today i am 21 weeks pregnant. tadi pi checkup for 5 months. Berat naik 2kg. alhamdulilah. lega. baby ok, & moment yg ditunggu2, check gender baby.


doc letak kat area bontot baby tu pun, aku dh leh nampak dgn clearnya. scrotum si baby. so confirmed. it's a BOY!!
7th cucu boy for my parents. :)



yg ada bekas pen tu doc lukiskan bentuk scrotum baby. dlm screen nampak clear. lepas print aku pun x nampak apa benda le ni???

my bump. position depan.


pandangan tepi.


last not least pic 'abang' yg happy nak dpt baby boy. :) uihhh kurusnya la hg hardy oii...

at 5 months:
~ selera makan nasi still kurang. suka mkn sizzling yee mee kat food court the weld, teppanyaki @ pavilion.
~ kaki br nk start bengkak
~ berat naik 2kg
~ sakit pinggang blom ada lg. tapi will sakit bontot if duduk lama2.
~ solat duduk. hehehe. serius rs berattt je badan.

6 comments:

Jasfyra said...

bestnya dah tau gender,senang nk shopping kan.xkisah la dpt boy lagi pun.tp hardy mesti suka sgt2 ni.ada geng dia.nak baby boy gak....huhu

ZanaNordin said...

dah 5 months yerk pompsss
wah...2kg jer ko naik poms....bagus tul ler......tak byk sangat kg yang ko naik...

suka lerr hardy coz' ada geng..
baby sama geng dengan dia...
boleh share sumer menan abg hardy yerk

Syasmeen said...

dah tahu ek gender nya x pe la hirda boy pun ada la kwn abg hardy tu nanti so lps nih kena cuba lg utk girl lak amin....2kg jer naik k la tu jgn naik byk² sgt nanti susah lak nak turun nya...zuera tu la nak gak bb boy :)

onniesham said...

2kg je?? sketnya naik. ok la tu kan. kalo x, lg x larat nk brjalan. ok la boy pon, at least save la duit nk bli baju n toys kan. xde nk bli barbie. eh barbie TS3 tu nk bagi sapa?? hehehe..

Mimi said...

bb boy senang nak jaga..kita da biasa kan :)
bestnyer hang naik 2kg saja...senang nnt nak turun masa pantang...

Aleyn said...

Wah...abang ada member ler lepas ni...