Nuffnang

Monday, April 23, 2012

coaching training...

date: 20& 21st April 2012
venue: Park Royal, KL
time: 9am-5pm


apa? pi training? oklah.. rs mcm dh lama x pi kan?
so bila HR soh aku join, aku ON je la.

this time all the leaders kena attend coz kami kan as a coach/mentor for the staff. oh terus feeling tua.

so far, it was fun! sgt x boring. the trainer pun best. pastu paling penting, food pun best!

just imagine, sehari mkn 4x. bfast, break pkl 10.30am, pastu lunch, pastu break lagi pkl 4pm.
camna semua x tembun kan?


the venue...

the subject...

tetap nak ada 'LOVE" kannn?

one of the activity, the group kena tulis apa 1st impression derang kat aku. this is the result. VETERAN?? hellooooo...

some of my team for that 2 days. oh comelnya ko tulis tgn kiri saiful oiiii....

orang busy tulis, aku & cyndi, just bg instruction apa nk tulis/lukis. yer la, aku kan sgt x berseni.

ni resultnya.. eh pandainya ko lukis saiful. kan? kan aku pernah ckp, sapa kidal ni sgt berseni.

2nd day bfast. dumpling tu sedap gila... isk terbayang2 sampai now.

lunch. semua tu seafood. udang tergolek2.

dim sum!!! damn sedapppppp.....

must try. haagen dazs ice cream.

last but not least, after personality test, cuba tgk aku fall under category mana??? mak COMMANDER ok!! i am task oriented. meaning, kerja kena detail & tip top. eh sgt le betul.. yeay... *clap *clap *clap.

5 comments:

lieyalatif said...

FUH...makanan mmg super duper marbeles....apesal course kalo kat gomen takde mkn camtu huk huk huk.....

aku plak baru nak start course ujung bulan nie...ntah sempat ntah tidak mengejar 7 ari kursus setahun nieh...tahun lepas tak cukup sbb maternity leave...

onniesham said...

bes giler hotel ni. siap ada aiskem lg ha. mmg tembun la kalo lama2 kursus.

eh pndai budak saiful tu lukis. wpon nmpk lukis ayam je, tp tgok ayam tu je dah tau dia pndai lukis. lefthanded yehhh..hopefully echa pon berseni la jugak nnti

onniesham said...

opsss trtinggal...mmg betul pon ko character ko tu. ko mmg detail n keje tip top. syabasss!!!

ellynadyra said...

haagen dazs okay! kelas course ko nih!

Emy Omar said...

Tak tahan part utk 1st session tu,ada juga yg kata awak veteran ye?hehehe kurang asam! Kecur air liur tgk food tu. :p Tahniah untuk character awak yang best tu,sure staff under kamu seronok dapat mentor begini