Nuffnang

Monday, April 30, 2012

restaurant murni - ss2

a day after my bday, aku amik bday leave. company aku memang bg bday leave & kena amik within my bday week. so, since cik wud dh kena service 40,000km, so aku buat appointment pagi Jumaat tu.

pas habis service, pi amik Sham, terus kami pi lunch kat Rest. Murni SS2. coz sham kata kat situ sedap lagi.
eh Sham kan dh mcm duta rest. murni. LOL

siap peace tu!! hehehe

mine! pineapple apa ntah. sedapppp

sham setia dgn pink panther dia.

sham's. mee raja chic chop. sedap gak.

mine! sizzling chic chop. serius sedappp.. ada cheese dlm chic dia tu. licin aku mkn.

memang betullah Murni SS2 sedap lagi fr sunway punya. kena pi lagi ni... lepas tu kami pi ikano coz mencari "idaman hati".
managed to get it altho kaler yg kami nak dh habis.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
..
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
today, aku cuti lagi... why??? just refer to the above pic... ;)

3 comments:

NW Arselan said...

kelas office ko, bday dpt cuti!

ellynadyra said...

alamak, tersalah sign in, terpakai nama hubby lak komen kat sini wakakakkakakaka bengong tol aku nih

onniesham said...

mmg kat ss2 lg sedap kan? tp aku frust yg mee raja chic. chop aku tu. hari tu mkn ngan cooi dia bg blackpepper sauce. sedap giler. sos yg ni aku kureng sket