Nuffnang

Thursday, May 24, 2012

cute!

morning beautiful ladies,
today, meh aku bercerita about benda kiut yg melanda bebudak opis ni. so, dgn aku2 pun terikut2. grrrrr....

that is starbucks reward card.
dia ala2 debit card or touch & go. reload duit dlm tu & buleh la korang pi beli starbucks. spend le sampai habis duit dlm tu.

masa mula2 dulu, aku sikit pun x berminat. coz setakat card je, apa le sgt. malas aku nk menambahkan card dlm purse.
then, aku ni x de la selalu minum starbucks tu. so, i dont bother.

sekali dia kuarkan mini card le pulak... oh cutenyaaaa... mak dh tergedik2 berkenan. so sejak dia launch end of april, aku dok pikir, nak ke x nak? nak ke x nak? sampai le semlm, bosan x tau nk buat apa. aku pi starbucks klconvec. beli starbucks mini card ni. paling penting, coz nk dpt charms dia tu. ha ha ha... tetap ada makna tersirat.

the iklan from starbucks malaysia FB.

kecik kan? saja aku letak tepi mouse.

jgn hilang dah le. coz kecik sgt.
the charms.

sangkut kat beg terus... serius comei.

time aku beli semlm, aku terpilih to buat survey. budak tu ckp x semua terpilih. tgk nasib. time aku beli tu pulak, bernasib baik. so kena login, buat survey & entitle to get 1 free drink. yeay!! sepantas kilat aku siapkan survey.

then, register details for that card jugak dlm starbucks malaysia website. & u entitle for another 1 free drinks. check out the "star". so aku dh dpt 2 free drinks. yeay!!
benefit guna starbucks card ni, if kita dh purchased 10x drinks. we entitle to get 1 free drinks gak. see? bagus gak benefits dia. x sia2 aku join. tapi x bestnya, dh ada card ni lagi le rajin aku pi singgah starbucks.

now starbucks tgh buat happy hour (tak sure sampai bila). every wednesday for member's card and friday for ALL. from 5pm-7pm. pi la time ni, dh save byk tu.


aku dh try Choc cookie crumble. sedapppp.... mak suka. hardy shah laaagi la suka. tekak orang kaya sungguh la anak aku sorang tu, mana belajar ni???? haippppppp......



5 comments:

lieyalatif said...

Menarik2....

Untung ko dpt buat survey tu.... Nanti aku try kat akamanda lah....

ellynadyra said...

memang menarik dan sungguh tertarik....wajib dptkan ngan segera nih!

onniesham said...

saja racun aku kann?? aku pon dok brpikir 18x nk bli ke tak mini card ni.. hadoiiii..

Aleyn said...

Interesting

ellynadyra said...

ko punya pasal wa terus pi starbucks pi beli tau