Nuffnang

Wednesday, July 4, 2012

Wordless Wednesday - 12

ADDICTED to .....

RM9 for 1 pack (ada 16 ketul). rm25 for 3 pax. now penuh stock dimsum dlm fridge. aku paling suka yg kaler ijau tu. black pepper siew mai.

sunflower seeds. memang stok kudap-kudapan sambil tgk tv. get if from Mahnaz food. kedai juai food2 arab just outside taman aku ni.


shahnun pulak suggested kami start amalkan minum juice delima. also beli from Mahnaz food. this is juice delima. sgt pekat likat. RM8 je for 1 liter. minum la 2-3 teguk, everyday b4 breakfast. good for health. one of it yg paling aku ingat, mengempiskan perut & menurunkan berat badan (hahaha.. tu je yg penting for me now). nak tau apa lg khasiat dia, korang google je la ek





3 comments:

lieyalatif said...

sedap kan dim sum....mmg peberet aku selepas sushi.....aku selalu pekena kat paparich je atau chan abdullah tu jek koo...tu jek laaa pun yg dekat....heheheeheheh

eh minum delima bagus tau...aku mase preggy dayyan, borong sekatong yg gulshan punye jus delima tu.....nak mkn delima sebijik2 payah no nak dpt, aku ganti ngan hadap jus die....

onniesham said...

knmain mkn dim sum yer. aku ni ntah bila la nk try rasa. hehehe.

jgn lupa jus delima ai tauuu

ellynadyra said...

amboi kemain ko, mentang leh kuruskan badan, ko bantai jus delima ye....ishhh aku nak gak la test sebab leh kempiskan perut ye ekekekekke