Nuffnang

Sunday, March 1, 2015

Off to JB....

Sorry for the long silence....
mcm korang tak tau aku kan busy kalah CEO. Entry Istanbul pun x habis lagi.

Holiday 2015 kami start bwk the boys pi JB... or to be precise pi Legoland la kan. Pi mana lagi.
Sian kan, dah bertahun Legoland tu buka, Baru now tergerak hati nak bwk the boys.

Dah lama the boys dok ajak pi, knowing mak derang yg puteri lilin tu kan... asyik dok delay je.

untill last year masa company dinner, aku dpt lucky draw 3 days 2 nights kat Silka Hotel JB and car rental Voucher rm400.
So memang tak de reason lg tak pi kan? Mula2 nak pi time School holiday bulan ni. tapi colleague aku pulak nak cuti panjang bwk anak2 jalan. Oklah.. mak berkorbanlah.
Lagipun nak pi theme park ni seeloknya pilah weekdays kan.

Pastu dpt pulak tix promo Firefly. Excited ni, 1st time naik Firefly. Senang kerja kami. Park kat opis je. Naik kat Subang airport.

Pastu eloklah Petron pulak bg voucher less RM40 for Legoland tix if pump petrol lebih RM40.
Bagus2... yg mana leh jimat kita jimat k. Jgn dok membazir.

Hope tak panas terik and tak hujanlah kat JB nanti. Aku dh standby sunblock + cap for the boys and for aku ubat migraine je.

Last aku pi JB 20 thn lepas. Gila lama okkk.. tu pun coz pi rombongan Singapore lepas SPM.

Nanti aku balik aku cerita details short trip kami k?

tata,
Hirda + Shahnun + Hardy + Hazry

1 comment:

Norazlina Idris said...

wow....respect laaaa...dah lama ek start blogging....

suka baca blog awak ni.

feel free to visit and follow superbchombi.blogspot.com