Nuffnang

Sunday, November 29, 2015

we are back.....

Halu2....
we safely landed in KLIA on saturday morning. Tak pernah aku rs travel selama ni. padahal 9 hari je kot. Camnalah org leh travel sampai sebulan. Ai is kenot.

btw.... fyi.... we received a surprised news 1 weeks before our london trip.
.
.
.
. I'm Pregnant!!!

yes, although tak di plan or dijangka, but it is rezeki from Allah SWT. so rsnya aku baru nk masuk 2 months. tak pi check doc pun lagi. Merapu kan?

Plan nk pi check kat DEMC next weekend. Doakan semuanya OK yer.

So sepanjang kat London/Paris, dgn jetlagnya, morning sickness yang tak berapa nak sickness pun. letih berjalan. mcm2. ni pun x habis jetlag lagi ni. esok dh nak masuk kerja. Adoilaaaa...

So now, yours truly kena chill2, takleh stress2 satgi baby stress. and try to enjoy my 3rd pregnancy.
Dalam pada tu doa x putus nak dpt girl pulak. Dapat muka mcm anak Che Ta ka. Aminnnnn....
wahhhh mak cita2 tinggi. hahahah

Ni tgh sort pix2 London/Paris ni.... hopefully dh preggy ni semangat nk berblog ada balik.

till then.... in my london/paris trip details....

Tata,
Hirda

1 comment:

acu yuhan said...

bestnye travel. done folo sis, folo me back k ;) http://acuyuhan.blogspot.com/