Nuffnang

Tuesday, March 1, 2016

London - the departure day

Date: 19th Nov 2015
Venue: ERL Putrajaya - KLIA


Ok here goes... picture aku just amik mana yg aku jumpa je. Ni semua from phone shahnun and aku skit.


On that day aku balik kerja awal skit. Zasss from office balik... siap2, amik the boys from daycare and terus kami pi putrajaya. Sib baik after office hour so byk parking kosong. Kami dpt parking dekat pintu masuk. Legaaa...
Naik ERL, sorang adult dlm RM6. sampai KLIA.

belum apa2 bag dah 3 bijik.

dalam ERL, sib baik kami dpt duduk.



sampai2 kami pi check in dulu. Since i am an Enrich Silver card holder, so kami boleh check in kat Business class lane.
eksyen nih.. padahalll dok economy je kot.
Best kat sini, MAS dah sedia org to angkat luggage2 kita for check in.



ok dah dapat boarding pass, jom kita masuk dlm solat & lepak2 dulu.



For this trip, aku nak the boys rasa masuk Golden Lounge.
So i redeemed my Enrich miles for the Golden Lounge entrance.

8,000 miles per-pax.



 reason nak masuk jugak GL ni, coz ada xbox. So makpak leh mkn2 dgn aman, while the boys busy dok ber-xbox.
tu bilik for xbox.


nampak tu Shahnun bagusss je dok mkn sorang2.

by 11pm, kami dh gerak nak boarding. 
boarding gate paling hujung. Teringat balik camna excitednya kami thn 2013 dulu.
this time... aku tgk the boys excited lebih coz Hardy tak habis2 dok ckp teringin nak naik A380.

Finally, the boys in A380. Kami pilih seat row 77. coz cepat dapat food. hahaha.
Dalam flight aku melayan movie Pilot Cafe. Aiyooo bosan ok.

ada budak bangga je tunjuk muka dia dlm iklan Hi5 Enrich.


 bye2 KL..


Hazry dpt fod dulu sebab aku request child meal few weeks before fly.
sedap spaghetti dia.
Lepas makan dia zzzz.

hardy dpt tgk movie x lalu mkn dah.


Yours truly. Chicken masak apa ntah.
x sesedap food MAS dulu.

2 hours before landing, last meal, aku pilih nasi lemak.
konon seminggu x jumpa nasi lemak kan?
Nasi lemak ni x sesedap masa aku mkn dlm flight pi London thn 2013.
Frust sgt.

ho yeah...dah sampai


to be continued...... London - Day 1



1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)