Nuffnang

Tuesday, December 14, 2010

5th pre-anniversary dinner

altho entry ni dh ala2 basi, x kira nak jugak buat.


our 05th anniversary was on 09 Dec 2010. but on 08th kami dh decide nk pi dinner awal2 coz on the 09th kami bz.


pi dinner mana?
mana lagi kalu x our new fave restaurant. MILWAUKEE STEAK HOUSE @ Subang Jaya.
why we choose this place?
coz dia sedap + dekat + murah :)

MURAH = compare to chili's, TGIF and restaurant2 yg standard mcm ni la. FYI, our bill for that night is RM107. & we ate these...




ni nama shopping mall tu yer..


u can see this restaurant outside shopping mall tu.


hardy yg pakai baju tido je.


mushroom soup dia yg sampai dulu.


grill seafood platter. ada sotong + scallop + mussel + udang + ikan. aku paling suka scallops dia. pastu cili cicah tu ala2 sambal belacan skit2. very the malaysian kannnn....


mine! mine! mine! all time fave seafood spaghetti in creme sauce.


shahnun's. lamb leg.


bukan senang shahnun nk pose korangg... terlupa nk snap giant watermelon juice tu.


muka x make up. sampai umah dh pkl 8pm, terus mkn kat sini.


budak ni taste ikut mama dia. so i hv to share my spaghetti with hardy. bersemangat mkn sampai berlemoih2 muka tu.

5 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ko tau, aku dah tunjuk kat shah...anivesari bulan 1 ni nak pi dinner sini...ko tau la kan, laki mak kan tekak kemelayuan asli gitu.....biase ar aku ungkit aku dah bagi die GPS...so aku nak pi dinner sini hahahahaah.......mia tgk hardy mkn ni dah sebok nak spegeti...nak spegeti hahahaahah.....tapi aku pegi yg kat balakong ar kot...dekat sikit.....

yantz-yeem said...

x penah singgah sini pown...lalu jek...hahaha nmpk building cam high class takuts je nak masuk...leh torai nih...

Syasmeen said...

wah bestnya tgk menu....hardy potong rambut ker kat dpn tuh....

Sham Ummi Echa said...

owhh dah jade fave rest. eh now. ok gak kan. coz murah la compared ngan yg lain tu.

nmpk cam bes giler je sphagetti ko tu. ni yg tingin nih

Jason said...

I found a great deal of helpful information in this post!
Hudson real estate | conception date | foam mattress