Nuffnang

Thursday, December 16, 2010

finally, he's willing to...

cut his hair @ mamak's.

before ni meraung2 x mo jejak kedai gunting. x kira la saloon ke, mamak ke, totally kena reject dgn alasan dia "daddy la gunting rambut ady shah, daddy gunting cantikkk".

since hardy dah tau next year dia will pi tadika, one day he came to me & said

hardy: mama, ady shah dh besar kan? ady shah dh nk pi skool thn depan.
me: a ahh, hardy dh big boy. dh jadi abang dah. (adik je x de.. hehehe)
hardy: ady shah boleh gunting rambut kat kedai mcm daddy?
me: ehh bolehhhh... hardy nak?
hardy: nak. sebab ady shah dah besar, dah jadi abang, dah nak pi skool. (tu je alasan dia bg)

so on saturday we went to watch Rapunzel, balik from that kami singgah kedai gunting kat area umah.



hardy makin suka nk pose dgn mascot.




habis le rambut aku...


ok done!


dh rupa pengawas hardy... :)

6 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

hensem sudah....
next year mau pergi tadika yer hardy shah....ngeh ngeh ngeh

☆ lieya latif ☆ said...

ha h aha...betul2...dari muke noty2...terus tukar jadi pengawas koooo hahahaahaha.......

lepas ni aku pun merase laa heret anak pi kedai mamak pi gunting rambut ngan shah....yihaaa!~

Syasmeen said...

handsome boy....hardy sebaya airiena lah kan 5 thn, next year p skool lah ...

Mimi said...

yeay..dah besaq dah..dah nk pi school kena potong pendek ala2 pengawas...hehehe

itu maskot apa ye?

Sham Ummi Echa said...

uihhh hencemnya hardy. yer la cam pengawas dah aku tgk si hardy. hahaha.

kira ok la hardy dah nk gunting kt kedai. echa gak yg still xmo. puas aku pujuk.

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

semenjak hardy asyik amik gambar dengan maskot (kt HK Disney) terus dia tak takut amik gambar dengan maskot kan.. good boy

ye la ko, serius kemas mamak ni potong rambut hardy.. mmg kena dengan muka dia..