Nuffnang

Monday, December 13, 2010

i love my weekend....

since last weekend aku bz dgn 2 days training kat amcorp mall; so this weekend aku dh ckp kat shahnun... "ok, this week nk dok umah je. nk rehat".. (er actually apahal pulak ckp kat shahnun kan? selama ni aku je pun yg sibuk ajak keluar. dia yg homely person. ha ha ha. lupa pulak)


so sabtu, terbabas tido. pkl 10am bgn masak nasi goreng. so paham2 le kan kalu dh brunch tu, x de le lunch dah. then, sesi mendobi, lipat baju, tukar cadar, sapu sampah, basuh bilik air, etc. lepas zohor, tergolek depan tv layan the amazing race asia 4 marathon. mintak mahap le cik puan hirda x tgk the 1st 2 episodes. so dh alang2 tgk tu kan, aku khatam le balik episode2 lepas tu.


yg bapak dgn anak tu terjerit2 kat family area main ps2 toys story 3. suka hati korang le, jgn kacau mama nk tgk tv sudah.


by 6pm, muka sorang2 dh lain mcm. tau le tu, muka nk ajak keluar le tu kan. so keluar le early dinner kat ani sup utara, s.alam.


sunday,
pagi bgn masak nasi ayam. by 11am dh siap. so lepas lunch, ada le pulak sham tepon "kami nk pi ariani s.alam".. so tanpa berpikir panjang "nak ikutttttttt". ha ha ha. cepattt je kan?


so pic di bwh adalah bukti weekend yg kononnya x mo keluar umah & bershopping itu MUSNAH!!


pic courtesy fr cik puan mimi.

6 comments:

Sham Ummi Echa said...

hahaha... xpasal2 je kan. ko la ni.. pi bitau ariani ada sales apsal. kan dah trkinja2 aku ngan mimi nk pg. huihh lari bajet mak poms. adehhh sgt ler x kuat iman bila bab2 shopping ni

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

hahaha ahad tu pengaruh rakan sebaya lol lol lol

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...memang pengaruh kuat nie...

Mimi said...

hehe...tu la..kalo bab2 shopping, org pompuan mmg la..x tahan hati lorrr...

NURUL said...

wahh sopin arianni bestnya

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha.......kuat babe pengaruh kengkawan....tp kalau aku pun..sure jawapan aku sama cam ko hirda oitt......

puas korang shopping erk...