Nuffnang

Thursday, December 19, 2013

Hardy dah BIG boy now

Halu2,
tetiba rajin pulak mak update blog kan? Ni tgh ada mood and pix semua dlm hp, update blog from hp je.
some of you know hardy dah bersunat on Sultan Selangor Bday; 11th Dec 2013 baru ni.
mula2 aku ingat nk ikut pi clinic. Sekali dobot tgh zzz pulak. So hardy pi dgn daddy dia je.
Yang sure, aku kat umah dah prepare tilam bantal, stock kudap-kudapan bagai.

Lunch. Thari before pi bersunat, aku dh prepare nasi ayam.
Special request from hardy. makan 3x tambah.
suka aku tgk.

oh ni pun request from dia jugak.
dia nak playdoh set. for nanti bosan2 dia kat umah, dia nak main playdoh.
oklah anak... nah!!
yg mak ko tau.. korang main x reti simpan balik... SIAP!!

ni pix few days before sunat.
lemas aku dgn playdoh melekat2 tu.
aku buka meja pendek tu. mainlah korang kat sini.

picture couple of hours after bersunat.
hardy dah boleh senyum tu kira oklah kan?
mula2 dia menangis bila kesan bius tu hilang. pastu tertido.
bangun je tido.. "mommy.. nak biskut".
siannn...
adik as usual.. dia paling kepochi...
nak jugak mencelah tepi abg. mkn biskut sama2.

hahaha... gila creative kan?
siap buat tali sangkut cadar tu.
cadar besarlah skit fr kain pelekat.

adik tetapppp nk entreframe.
khamis tu Shahnun cuti jaga hardy.
Jumaat pulak aku cuti.
mlm parents aku sampai fr kedah.
duduk umah aku seminggu.

Sabtu tu meriah umah aku, kak2 aku semua mai visit.
hardy pun dh boleh jln turun bwh lepak2 kat sofa.

Now hari2 bahagia je idup, balik umah just tanya "mama masak apa??".
food semua dh sedia.
muhahahah....


4 comments:

Cik Puan Mimi said...

hahah samalah ko, ms mak aku jaga farhan, best je balik rumah hari2 mak masak sedap-sedap!

btw sorry tak sempat lawat hardy.. sebab aam pun belum baik dari sunat.. kalau tak clash, boleh aku jenguk hardy..

eyriqazz said...

Sweet moments..dah bersunat dah dia ya...

lizz said...

nasi ayam untuk hardy tu kemain sedap tu patutla hardi menambahnambah..
memang kreatip sangkut cadar gitu boleh try tip gini ni untuk anak saya taun depan ..

elly nadyra said...

best kan bila mak ada, hari2 balik kije ada makanan heheheheheh
wah dah sunat, dah bujang anak ko!