Nuffnang

Wednesday, January 22, 2014

Bandung Trip - (3 to 6 Jan 2014) - Day 1

Tadaaaaa... ok baru ada mood nak update cerita bandung. actually takde benda baru pun nak cerita. and takde apa special. kami pi semata2 coz nk shopping. Ni shahnun beli tix AA masa dia buat 0 fare promo somewhere April kot.
ni Bandung trip aku yg ke-5.
Laki mak suka sungguh pi Bandung. aku ni dok ajak pi Bali, dia buat dekkkk je. bila plan nk pi Bali je, time AA promo. tup2 dia pi beli tix pi Bandung. Huwaaaa... ni sapa lagi kaki shopping ni?? Habaq mai sikit?

Sorang return ticket RM92 (tak termasuk bag/food/seat).
Terus aku beli tix for parents aku sekali. terus beli return tix from AOR for them. coz tix AOR pun dpt 0 fare gak.

for hotel pulak, kami setia dgn POP Hotel. Lepas beli tix flight ni, Shahnun terus booked POP Hotel 4 days + 3 nights  = RM250/room. kami booked from Booking.com jugak.

Supir pulak kami booked from "Hayuka Bandoeng". cari je nama tu dlm FB, adalah tu. kami memang loyal customer to them since 2008 lg. dia charge RP1,420,000 for 4 days + 3 nights. murah sgt.


Malam before trip. aku tido sejam je. coz settlekan kerja opis, pack brg. pkl 3am dh bgn siap2.
budak 2 org ni, nama je nk naik flight, mood mlm tu sgt marbeles. aku tak payah suruh.... tetiba rajin offer ni "mommy, abg dh sapu sampah kat depan".
mimpikah aku??? isk isk... bodek kuat.

kami sampai airport dekat 4.30am. cik brahim & cik ani dh tercegat menanti.
chill2 mommy & daddy... anakanda dh siap2 webcheck-in since 2 weeks ago.
jom kita pi drop bag je.

shahnun just drop kami & the bags, and dia terus pi park kereta kat area sehari RM16.

aku dgn muka confidentnya tolak stroller pi area drop beg.
pastu pause kejap coz mata dok melilau2 cari...
eh mana counter drop beg for indon ni??
yg ada, china, india, Air Asia X. Confident still kuat ni, coz ingat lg masa pi HK br ni memang drop bag situ.
so aku assume as long as 'international' kat situlah kan.
oh jgnlah perasan hirda...
drop bag indon kat area domectic yer....
so.. tolaklah kami pi area domestic check in, scan luggage, etc.
huh... letih mak tau... manusia punyalah ramai.
ingat bukan skool holiday oklah tak ramai.
nan adooo... tetapp ramai.

dalam flight aku ni dh mcm jetlag. nak zzzz je.
tapi budak sorang tu tak ngantukkk...
dia dok pi mai pi mai kacau tok abah & tok mama dia.

pling! terus pix tgh tunggu supir mai amik kereta.
tgk hardy suka benor pose mata juling.
tampar kang!

plinggg... eh tetiba pix tgh check in.

the boys pose tgh huruf 'O'

ni kereta kami masa kat sana.. suzuki APV.

kami pi pasar baru dulu..
ni aku tgh bosan... snap pix kain2 while tunggu mak aku dok pilih kain.
sambil2 tu dok check and reply email opis fr bb aku.
yg aku dgr mak aku kejap2 tanya "eh hirda.. mana kaler cantik.. mama nk beli kat mimi, k.ina, etc ni"
"eh hirda... agak2 mimi suka tak kaler ni"
eh mommy dearieee... shopping for diri sendiri boleh x?
sah2 anakanda mommy yg 2 org tu baru balik fr bdo bulan nov lepas.
tulah if jadi mak kan? sikit2 sure teringat anak.

kat sana aku guna line celcom fr bb aku, 
terus auto dia detect line XL. ada data plan lg.
suka makkk...
tapi tulah..kejap2 balas email..kejap2 balas email.
"bercuti'lah sgt ko kan hirda??

shahnun jadi co-pilot.
tgh dok pegang itinerary mana FO nak pi tu.
mcm biasa, bila pi bdo segala mana tempat aku serah kat shahnun.

eh ni pix baru sampai ni.
dobot excited dpt dok belakang dgn tokabah.

ni food aku kat pasar baru.
ikan bawal bakar.
makpak aku pun order ni gak.

ni ayam bakar shahnun.

ni pompuan kenyang.
baru muka berseri.

ni pun muka org2 kenyang.
yg bapak kenyang mkn ayam separuh.
yg anak kenyang minum coke sebotol.

pastu kami gerak pi FO mcm Toko Tiga, Secret, etc. dlm 7pm kami dh sampai hotel.
semua dh keletihan. 

pkl 8.30pm kami melenggang kangkung pi Festival Citylink nk dinner kat Pak Chi Met.
wajib tu... dekat setahun tak makan ni.

ni pun wajib mkn.
waffle stick with ice cream.
hardy mkn 2!

oh dap2nya...
all time fave, ayam penyet pakchi met!!

pastu kami pi jln2 tgk brg2 kat grocery store dlm tu.


kat sini mcm2 brg yg takde kat KL. mcm susu dlm tin tu. sgt bagus bwk travel.
hazry nk susu.. buka je tuang dlm botol.
ice cream paddle pop tu pun rsnya aku x pernah nampak kat mesia.

ni paling aku suka.
Nestle crunch ni.
ada filling strawberry and chocolate.
siap beli 5 pack bwk balik m'sia.


nampak muka sengeh tu?? jgn terpedaya yer..padahal tu br lepas mengamuk tu.
nak naik trolley. tapi nak mak dia jugak tolak. Grrrr....
dah kenyang semua.. balik bilik.
tiba2 cik ani ketuk pintu bilik.
bg buah ciku. wahhh siap dessert nihhhh..
tadi beli kat pasar baru.
cik ani mai bdo bwk pisau okeh!!!
tabiklah...

to be continued.....

48 comments:

Zana Nordin said...

alahai...rindunya aku nak gi bandung
2-3x ajak en hubby aku..
tapi pyaah tul nak dpt tiket promo...

onniesham said...

argghhhh stress aku tgok ns ayam pak chi met... mengidam!!!

tony transport bandung said...

Assalamualaikum Wr.Wb. Tuan / Puan

Kami menawarkan kereta yang baik dan selesa untuk sewa dengan pengalaman dan pemandu mesra dalam mengendalikan pelancong.

Jika anda mempunyai sebarang soalan, jangan teragak-agak untuk menghubungi saya melalui e-mel atau sms panggilan.
Hubungi kami Bilangan +62 858 6137 8328 ( Whats app bersedia ) atau email: tonybandung@smartfren.blackberry.com

Free & Eazy Program Tour (up to you)

Kereta + Pemandu + Parking + tol + makan pemandu ( semua dalam pakej)

Kereta Taip Daily/14 hour

Suzuki APV ( 7seat ) Rp 425,000

Toyota Avanza ( 6seat ) Rp 425,000

Toyota Innova ( 7seat ) Rp 600,000

KIA Pregio ( 10seat ) Rp 650,000

Isuzu Elf ( 11-15 tempat duduk ) Rp 750,000

Isuzu Elf Long 16 tempat duduk IDR 950,000

Mengenai untuk pengesahan tempahan kereta kita perlu maklumat penerbangan anda / nombor atau nama hotel di mana anda tinggal di Bandung. Kami percaya pelanggan kami. Apabila anda mengatakan bahawa tempahan kereta untuk tarikh tertentu disahkan, maka ia disahkan. Kita tidak memerlukan wang pendahuluan . Sila ingat bahawa Kami akan menjemput anda jika anda mengatakan bahawa tempahan kereta disahkan.

CALL / hubungi / sms / whatsapp / konsultasi percuma : +62 858 6137 8328
telefon office : +62 8888 9177 00
WhatsApp : +62 858 6137 8328
pin blackberry : 30D1 82F0
email: tonybandung@smartfren.blackberry.com

Ayunk Hayukka said...

Salam sejahtera tuan/puan semohga senantiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6289619522797 atau EMEL: ayunk.hayukka@gmail.com FB: ayunk hayukka (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap HAYUKKA BANDOENG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

suhazahar said...

hi kak nak tanya. hayuka ni dia akan bawa kemana yang kita nak atau mereka sediakn jadual perjalanan?

Hirda Ibrahim said...

suhazar: derang will ikut mana kita nak pi. so far kami sejak 2008 memang setia dgn derang if pi BDO.

Bimo Mekarwangi Tour said...

PAKEJ JIMAT BERCUTI KE BANDUNG

Assalamualaikum Tuan/ Puan Abang/ Akak

Perkenalkan kami dari Bimo Mekarwangi Bandung Tour & Transport
Sebuah syarikat muslim kat Bandung yang memberikan perkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah favorit untuk dilawati.
Insya Alloh, driver & tour guide kami yang profesional santun dan mesra akan selalu bawa anda ke semua tempat favorit kat Bandung, Bogor dan Jakarta dengan selamat.

Special offer at 2015... Jom tempah transport murah kat Bandung jer .

Rate per Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / Kia Pregio (8 seat)
Rate: IDR 550.000 or RM 160

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 650.000 or RM 185

# Coaster Isuzu Elf Long (17&19 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Include : minyak, parking fee, tol, driver, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
*Ada Extra Charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
*Tak ada Extra Charge jika nak melawat ke Lembang & Tangkuban Perahu.

Company kami tak payah ada deposite cukup send jer picture flight details and tempahan kereta cukup by WhatApps.

Terimakasih,
Bimo Mekarwangi Tour

Call/ Text/ WhatsApp : +62 877 1519 6061 (Mas Bimo)
email : bimomekarwangi@gmail.com
Facebook page : Bimo Mekarwangi Bandung Tour & Transport

bandung tour said...

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6285318686464 atau
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

Rate Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 540.000 or RM 157

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 640.000 or RM 182

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 840.000 or RM 242

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : kereta,supir,minyak, parking & tol

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap TOUR BANDUNG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

Regard

(Mas wahyu) tour bandung

yudha setiadi said...

Assalam / salam sejahtera Tuan,puan,abang & akak.

Perkenalkan saya yudha dari team hayuka bandoeng, ada menyediakan perkhidmatan supir / full pakej bercuti ke bandung.

Pakej bercuti
Pakej 1 = supir,hotel,makan & tiket lawatan (per pax)
Pakej 2 = supir,hotel & makan (per pax)
Pakej 3 = supir & hotel (per pax)
Pakej 4 = khidmat supir sahaja (per day)

Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yg sudah di sediakan atau ikut plan sendiri. Harga yg kami tawarkan pun boleh kira jimat & berbaloi. untuk layanan kami janji akan berikan layanan yg tiptop,keranah,ramah & berbudi bahasa.

Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
Whatsapp : +6285351350535
Email : yudha5001@gmail.com
Fb : yudha bandoeng

Semoga inform yg saya berikan dapat memudahkan urusan untuk bercuti ke bandung.

Terima kasih.

Ayunk bandoeng said...

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6289619522797 atau
E-MEL: ayunk.hayukka@gmail.com PAGE FB: ayung bandoeng tour (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap AYUNG BANDOENG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

teck Bandung said...

Teck City Tour Bandung agustus 12, 2015 at 11.15 am

salam sejahtera tuan/puan semoga senantiasa semua diberikan kesihatan dan dimurahkan rezekinya,amiin.
Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk Bandung/Jakarta city tour.
BAgi sesiapa tuan/puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/Jakarta boleh
Call : +6282214441280
WhatsApp : +6282214441280
Email : teck.bandung@yahoo.com
Fb : teckbandung
dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik/layanan 5 bintang ***** insyaAlloh
Mohon maaf tuan/puan apbila ada ayat yang kurang berkenan dalam promotion yang kami tawarkan...


Nb : yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tapi kami jamin yang terbaik tetap teck bandung(insyaAlloh)
jom jom bercuti di Bandung murah jer. TERIMAKASIH

teck Bandung said...

Teck City Tour Bandung agustus 12, 2015 at 11.15 am

salam sejahtera tuan/puan semoga senantiasa semua diberikan kesihatan dan dimurahkan rezekinya,amiin.
Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk Bandung/Jakarta city tour.
BAgi sesiapa tuan/puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/Jakarta boleh
Call : +6282214441280
WhatsApp : +6282214441280
Email : teck.bandung@yahoo.com
Fb : teckbandung
dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik/layanan 5 bintang ***** insyaAlloh
Mohon maaf tuan/puan apbila ada ayat yang kurang berkenan dalam promotion yang kami tawarkan...


Nb : yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tapi kami jamin yang terbaik tetap teck bandung(insyaAlloh)
jom jom bercuti di Bandung murah jer. TERIMAKASIH

bandung tour said...

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6285318686464 atau
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

Rate Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 540.000 or RM 157

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 640.000 or RM 182

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 840.000 or RM 242

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : kereta,supir,minyak, parking & tol

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap MARIKA BANDOENG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

Regard

(Mas wahyu) marika bandoeng

bandung tour said...

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6285318686464 atau
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

Rate Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 540.000 or RM 157

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 640.000 or RM 182

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 840.000 or RM 242

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : kereta,supir,minyak, parking & tol

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap MARIKA BANDOENG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

Regard

(Mas wahyu) marika bandoeng

Dhani Bandung said...
This comment has been removed by the author.
Dhani Bandung said...

Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

Ayunk bandoeng said...

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6289619522797 atau
FB : ayung bandoeng
PAGE FB: ayung bandoeng tour (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah)
dan kami pon menyediakan *pakej transport+hotel 3star (hotel di kawasan bandar bandung)

-pakej transport+hotel (2pax)

*3D2N = RM 270/pax
*4D3N = RM 385/pax
*5D4N = RM 490/pax

-pakej transport+hotel (4pax)

*3D2N = RM190/pax
*4D3N = RM 270/pax
*5D4N = RM 340/pax

-Pakej transport+hotel (6pax)

*3D2N = RM 160/pax
*4D3N = RM 230/pax
*5D4N = RM 300/pax

Mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap AYUNG BANDOENG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

Regard

Ayung bandoeng

Dhani Bandung said...

Greetings Sir / Madam I hope all is always given his health and given sustenance (ameen). Here we will offer all the cars for (Bandung / Jakarta City Tour). For anyone Sir / Madam existing plans for vacation in Bandung / Jakarta and need a car to transport during the Bandung / Jakarta okay PM or WhatsApp only:
Call: +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp: +6282214441280
+6282216270779
Email: Dhanibandung@yahoo.com
Our guaranteed for a very decent price and the best service / service 5 ***** Star (Insha Allah).
Sorry Sir / Madam, if there is an inscription that less pleasing in the Promotion we offer..

Nb: The more expensive ones also much cheaper there, but we assure you the best stay Dhani Bandung (Insha Allah) way street in Bandung is very cheap, Thank you very much..

Dhani Bandung said...

Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

IRDI TOUR BANDUNG said...

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://sewakeretamurahpelancong.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Nobile Phone : +6281322167717

WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335

Email : irditour.bandung@yahoo.com

Facebook : - Irdi Tour Bandung
- Irdi Wati
Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

Dhani Bandung said...

Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

IRDI TOUR BANDUNG said...

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://sewakeretamurahpelancong.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

sauqy bandoeng said...

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami dari team sauqy bandoeng transport nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg sudah ada plan untuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan khidmat transport semasa di bandung/jakarta boleh sahaja try gunakan khidmat dari team kami ..
Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

Rate Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 540.000 or RM 157

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 640.000 or RM 182

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 840.000 or RM 242

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : minyak, parking fee, tol, driver fee, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
*Ada extra charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
*Tak ada extra charge jika nak melawat ke Tangkuban Perahu

Nb: sila compare dengan company lain . yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaik tetap SAUQY BANDOENG TRANSPORT (insha allah) jom bercuti di bandung bersama #team sauqy bandoeng . murah jer TERIMAKASIH :)

WHATS APP : +6285318686464 (kang wahyu)
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com
FB : sauqy bandoeng transport

Regard

(kang wahyu) sauqy bandoeng transport

sauqy bandoeng said...

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami dari team sauqy bandoeng transport nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg sudah ada plan untuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan khidmat transport semasa di bandung/jakarta boleh sahaja try gunakan khidmat dari team kami ..
Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

Rate Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 540.000 or RM 157

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 640.000 or RM 182

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 840.000 or RM 242

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : minyak, parking fee, tol, driver fee, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
*Ada extra charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
*Tak ada extra charge jika nak melawat ke Tangkuban Perahu

Nb: sila compare dengan company lain . yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaik tetap SAUQY BANDOENG TRANSPORT (insha allah) jom bercuti di bandung bersama #team sauqy bandoeng . murah jer TERIMAKASIH :)

WHATS APP : +6285318686464 (kang wahyu)
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com
FB : sauqy bandoeng transport

Regard

(kang wahyu) sauqy bandoeng transport

IRDI TOUR BANDUNG said...

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

Dhani Tour Bandung said...

Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp, Email dan kunjungi blog sahaja dekat
( http://ww.dhanitourbandung.blogspot.com )
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

IRDI TOUR BANDUNG said...

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

Dhani Tour Bandung said...

Assalamu’alaikum.. maaf Tuan / Puan kami numpang Promotion ^_^
Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp, Email dan kunjungi blog sahaja dekat
( http://ww.dhanitourbandung.blogspot.co.id/ )
( http://melancongdibandung.blogspot.co.id/ )
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

IRDI TOUR BANDUNG said...

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

Dhani Tour Bandung said...

Assalamu’alaikum.. maaf Tuan / Puan kami numpang Promotion ^_^
Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp, Email dan kunjungi blog sahaja dekat
( http://ww.dhanitourbandung.blogspot.co.id/ )
( http://melancongdibandung.blogspot.co.id/ )
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

IRDI TOUR BANDUNG said...

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

Dhani Tour Bandung said...

Salam sejahtera Tuan / Puan mohon maaf mau numpang promotion...Tuan/puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat

Call : +6282214441280
+6282216270779

WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779

Email : Dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung.blogspot.com(Dhani Tour Bandung)

Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

sauqy bandoeng said...

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami dari team sauqy bandoeng transport nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg sudah ada plan untuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan khidmat transport semasa di bandung/jakarta boleh sahaja try gunakan khidmat dari team kami ..
Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

Rate Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 540.000 or RM 157

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 640.000 or RM 182

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 840.000 or RM 242

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : minyak, parking fee, tol, driver fee, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
*Ada extra charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
*Tak ada extra charge jika nak melawat ke Tangkuban Perahu

Nb: sila compare dengan company lain . yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaik tetap SAUQY BANDOENG TRANSPORT (insha allah) jom bercuti di bandung bersama #team sauqy bandoeng . murah jer TERIMAKASIH :)

WHATS APP : +6285318686464 (kang wahyu)
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com
FB : sauqy bandoeng transport

Regard

(kang wahyu) sauqy bandoeng transport

sauqy bandoeng said...

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami dari team sauqy bandoeng transport nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg sudah ada plan untuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan khidmat transport semasa di bandung/jakarta boleh sahaja try gunakan khidmat dari team kami ..
Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

Rate Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 540.000 or RM 157

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 640.000 or RM 182

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 840.000 or RM 242

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : minyak, parking fee, tol, driver fee, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
*Ada extra charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
*Tak ada extra charge jika nak melawat ke Tangkuban Perahu

Nb: sila compare dengan company lain . yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaik tetap SAUQY BANDOENG TRANSPORT (insha allah) jom bercuti di bandung bersama #team sauqy bandoeng . murah jer TERIMAKASIH :)

WHATS APP : +6285318686464 (kang wahyu)
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com
FB : sauqy bandoeng transport

Regard

(kang wahyu) sauqy bandoeng transport

IRDI TOUR BANDUNG said...

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

Ayunk bandoeng said...

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6289619522797 atau
FB : ayung bandoeng
PAGE FB: ayung bandoeng tour (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah)
dan kami pon menyediakan *pakej transport+hotel 3star (hotel di kawasan bandar bandung)

-pakej transport+hotel (1bilik deluxe room king bed size) (2pax)

*3D2N = RM 270/pax
*4D3N = RM 385/pax
*5D4N = RM 490/pax

-pakej transport+hotel (2bilik deluxe room king bed size) (4pax)

*3D2N = RM190/pax
*4D3N = RM 270/pax
*5D4N = RM 340/pax

-Pakej transport+hotel (3bilik deluxe room king bed size) (6pax)

*3D2N = RM 160/pax
*4D3N = RM 230/pax
*5D4N = RM 300/pax

Mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..

Nb: sila compare dengan company lain . yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaik tetap AYUNG BANDOENG (insha allah) jom bercuti di bandung bersama #ayung bandoeng . murah jer !!! "semoga inform yg kami berikan dapat memudahkan percutian tuan/puan semasa di bandung nanti . TERIMAKASIH :)

WHATS APP :
+6289619522797
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com
FB :ayung bandoeng
Page FB : ayung bandoeng tour

Regard

ayung bandoeng

#bercutikebandung
#pakejpecutiankebandung
#sewakeretamurahbandung
#ayungbandoeng

Diva transport bandung said...

Salam sejahtera Tuan / Puan, Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)... Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta. Buat tuan/puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Call : +6282115509882

WhatsApp : +6282115509882

Email : divatransportbandung@yahoo.com

Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Diva Transport Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Terima Kasih...
Kami pun menyediakan paket tranport dan hotel :
Pakej transport dan hotel (4 pax) :
3D2N = RM 189/pax
4D3N = RM 269/pax
5D4N = RM 339/pax
Pakej tranport dan hotel (6 pax) :
3D2N = RM 159/pax
4D3N = RM 229/pax
5D4N = RM 299/pax
Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung. Wassalam, Terima kasih...

Diva transport bandung said...

Salam sejahtera Tuan / Puan, Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)... Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta. Buat tuan/puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Call : +6282115509882

WhatsApp : +6282115509882

Email : divatransportbandung@yahoo.com

Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Diva Transport Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Terima Kasih...
Kami pun menyediakan paket tranport dan hotel :
Pakej transport dan hotel (4 pax) :
3D2N = RM 189/pax
4D3N = RM 269/pax
5D4N = RM 339/pax
Pakej tranport dan hotel (6 pax) :
3D2N = RM 159/pax
4D3N = RM 229/pax
5D4N = RM 299/pax
Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung. Wassalam, Terima kasih...

Ahmad Alifa said...

Salam Satu Malaysia Tuan & Puan

Kami Alifa Bandung Syariah Tour ada sedia perkhidmatan supir / fullboard pakej bercuti ke Bandung & Jakarta.

Ada Beberapa Pakej bercuti, yaitu

Pakej Gold Executive = supir,hotel,makan & tiket lawatan (per pax)

Pakej Silver Busines = supir,hotel & makan (per pax)

Pakej Bronze economic = supir & hotel (per pax)

Pakej Transport jimat = khidmat supir sahaja (per day)


Rate sewa Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: RM 115


# Toyota Innova / Kia Pregio (8 seat)
Rate: RM 160


# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: RM 185


# Coaster Isuzu Elf Long (17&19 seat)
Rate: RM 245



* Include : minyak, parking fee, tol, driver, toll, driver meal and kereta

* Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta.

Sila Tuan dan Puan decide tempat lawatan boleh ikut tentatif program yg sudah di sediakan atau ikut plan sendiri. untuk layanan kami janji akan berikan layanan yg tiptop,keranah,ramah & berbudi bahasa. Our service guaranteed if service tak ok tak payah payment at last day tuh. InsyaAlloh sedikit rejeki dari tempahan anda akan disalurkan pada badan amil zakat tempahan karena company kami compang syariah.

Joom Tempah sekarang juga dan dapatkan special rate dari company kami. InsyaAlloh barokah.


Whatsapp : +62 852 9446 6131 (Ahmad Alifa)

email : ahmadalifabandungtour@gmail.com

facebook & email: ahmadalifabandungtour@gmail.com

LINE and Wechat and whatapps :

+62 852 9446 6131 (Ahmad Alifa)

Semoga inform yg saya berikan dapat memudahkan urusan untuk bercuti ke bandung.

Terima kasih.
Wassalam.wrwb.

Bogalakon Tour said...

Salam sejahtera Tuan / Puan, semoga Tuan / Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)... kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung / Jakarta. Buan Tuan / Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung / Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Call : +6281220375375
WhatsApp : +6281220375375
Email : bogalakontur@yahoo.com
blog : http://paketjimatbandung.blogspot.co.id/

kami pun menyediakan paket-paket yang sangat murah :

paket+hotel+transport = 4D3N 235 RM
paket+hotel+transport = 3D2N 165 RM

paket makan+hotel+transport 4D3N = 450 RM
paket makan+hotel+transport 3D2N = 375 RM (makan siang dan makan malam)


paket makan+hotel+transport+tiket lawatan 4D3N = 550 RM
(tiket lawatan gunung tangkuban perahu, kawah putih, Flooting market, kebun strawberry)

kami berikan layanan dan hotel yang terbaik hotel berbintang, dan kami pun memberikan layanan paket berupa makan ditempat restoran yang bersih, lezat, yang paling utama makanan Halal.


Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan hotel berbintang..
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Bogalakon Tour Bandung... (Insya Alloh) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Terima Kasih...

Bogalakon Tour said...

Salam sejahtera Tuan / Puan, semoga Tuan / Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)... kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung / Jakarta. Buan Tuan / Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung / Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Call : +6281220375375
WhatsApp : +6281220375375
Email : bogalakontur@yahoo.com
blog : http://paketjimatbandung.blogspot.co.id/

kami pun menyediakan paket-paket yang sangat murah :

paket+hotel+transport = 4D3N 235 RM
paket+hotel+transport = 3D2N 165 RM

paket makan+hotel+transport 4D3N = 450 RM
paket makan+hotel+transport 3D2N = 375 RM (makan siang dan makan malam)


paket makan+hotel+transport+tiket lawatan 4D3N = 550 RM
(tiket lawatan gunung tangkuban perahu, kawah putih, Flooting market, kebun strawberry)

kami berikan layanan dan hotel yang terbaik hotel berbintang, dan kami pun memberikan layanan paket berupa makan ditempat restoran yang bersih, lezat, yang paling utama makanan Halal.


Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan hotel berbintang..
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Bogalakon Tour Bandung... (Insya Alloh) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Terima Kasih...

kusuka bandoeng said...

Bismillah ..
Assalam / salam sejahtera Tuan,puan,abang & akak.
Perkenalkan kami team kusuka bandoeng, kami ada menyediakan perkhidmatan supir / harga pakej bercuti ke bandung.
Pakej bercuti
Pakej 1 = supir,hotel,makan & tiket lawatan (per pax)
Pakej 2 = supir,hotel & makan (per pax)
Pakej 3 = supir & hotel (per pax)
Pakej 4 = khidmat supir sahaja (per day)
Harga sewa Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 380.000 or RM 115
# Toyota Innova / Kia Pregio (8 seat)
Rate: IDR 550.000 or RM 160
# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 650.000 or RM 185
# Coaster Isuzu Elf Long (17&19 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245
# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245
*Include : minyak, parking fee, tol, driver, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta.
Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yg sudah di sediakan atau ikut plan sendiri. Harga yg kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat & berbaloi.
Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
Whatsapp : +6282115111550
Fb syarikat : kusuka bandoeng
Fanspage syarikat : kusuka bandoeng
Email syarikat : kusukabandung@gmail..com
Website syarikat : www.kusukabandung.com
Nb : walaupun promote saya kurang manis dalam perkataan nya, tetapi saya dan team sudah berpengalaman dalam memberikan kepuasan percutian di bandung. Jangan tertipu dengan kata manis perkataan, tapi percaya lah dengan kenyataan dari pengalaman kepuasan orang.
Semoga inform yg saya berikan dapat memudahkan urusan anda untuk bercuti ke bandung.
Terima kasih.

Ayunk bandoeng said...

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6285318686464 / +6289619522797 atau
E-MEL: ayunk.hayukka@gmail.com
FB: ayung bandoeng
PAGE FB: ayung bandoeng tour (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaik/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap AYUNG BANDOENG (insha allah) jom bercuti di bandung bersama tim ayung bandoeng . Murah jer !! TERIMAKASIH :)

IRDI TOUR BANDUNG said...

Salam
....
Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari

Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com
Contact Person : +6281322167717
Whatsapp : +6281214741600 / +6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com

Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.
Waalaikumussalam

kusuka bandoeng said...

Bismillah ..
Assalam / salam sejahtera Tuan,puan,abang & akak.
Perkenalkan kami team kusuka bandoeng, kami ada menyediakan perkhidmatan supir / harga pakej bercuti ke bandung.
Pakej bercuti
Pakej 1 = supir,hotel,makan & tiket lawatan (per pax)
Pakej 2 = supir,hotel & makan (per pax)
Pakej 3 = supir & hotel (per pax)
Pakej 4 = khidmat supir sahaja (per day)
Harga sewa Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 380.000 or RM 115
# Toyota Innova / Kia Pregio (8 seat)
Rate: IDR 550.000 or RM 160
# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 650.000 or RM 185
# Coaster Isuzu Elf Long (17&19 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245
# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245
*Include : minyak, parking fee, tol, driver, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta.
Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yg sudah di sediakan atau ikut plan sendiri. Harga yg kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat & berbaloi.
Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
Whatsapp : +6282115111550
Fb syarikat : kusuka bandoeng
Fanspage syarikat : kusuka bandoeng
Email syarikat : kusukabandung@gmail..com
Website syarikat : www.kusukabandung.com
Nb : walaupun promote saya kurang manis dalam perkataan nya, tetapi saya dan team sudah berpengalaman dalam memberikan kepuasan percutian di bandung. Jangan tertipu dengan kata manis perkataan, tapi percaya lah dengan kenyataan dari pengalaman kepuasan orang.
Semoga inform yg saya berikan dapat memudahkan urusan anda untuk bercuti ke bandung.
Terima kasih.

kusuka bandoeng said...

Bismillah ..
Assalam / salam sejahtera Tuan,puan,abang & akak.
Perkenalkan kami team kusuka bandoeng, kami ada menyediakan perkhidmatan supir / harga pakej bercuti ke bandung.
Pakej bercuti
Pakej 1 = supir,hotel,makan & tiket lawatan (per pax)
Pakej 2 = supir,hotel & makan (per pax)
Pakej 3 = supir & hotel (per pax)
Pakej 4 = khidmat supir sahaja (per day)
Harga sewa Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 380.000 or RM 115
# Toyota Innova / Kia Pregio (8 seat)
Rate: IDR 550.000 or RM 160
# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 650.000 or RM 185
# Coaster Isuzu Elf Long (17&19 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245
# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245
*Include : minyak, parking fee, tol, driver, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta.
Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yg sudah di sediakan atau ikut plan sendiri. Harga yg kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat & berbaloi.
Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
Whatsapp : +6282115111550
Fb syarikat : kusuka bandoeng
Fanspage syarikat : kusuka bandoeng
Email syarikat : kusukabandung@gmail..com
Website syarikat : www.kusukabandung.com
Nb : walaupun promote saya kurang manis dalam perkataan nya, tetapi saya dan team sudah berpengalaman dalam memberikan kepuasan percutian di bandung. Jangan tertipu dengan kata manis perkataan, tapi percaya lah dengan kenyataan dari pengalaman kepuasan orang.
Semoga inform yg saya berikan dapat memudahkan urusan anda untuk bercuti ke bandung.
Terima kasih.

Ayunk bandoeng said...

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta/jogja city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta/jogja dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6285318686464 / +6289619522797 atau
E-MEL: ayunk.hayukka@gmail.com
FB: ayung bandoeng
PAGE FB: ayung bandoeng tour (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaik/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap AYUNG BANDOENG (insha allah) jom bercuti di bandung bersama tim ayung bandoeng . Murah jer !! TERIMAKASIH :)

IRDI TOUR BANDUNG said...

Salam
....
Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari

Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com
Contact Person : +6281322167717
Whatsapp : +6281214741600 / +6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com

Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.
Waalaikumussalam