Nuffnang

Thursday, January 30, 2014

Bandung Trip - (3 to 6 Jan 2014) - Day 3

Day 3, kami plan nk pi FO yg kami tak sempat pi semlm. Kami sempat pi Bandung SuperMall jugak. Yg ada TransStudio tu. Menarik gak butik2 dia.


pagi2 dh bfast dgn nasi uduk.
semua lauk2 dia dia letak dlm nasi tu.

kellasss korang.. bfast sambil layan upin & ipin.


bosan2 tunggu shahun dok fitting baju,
aku pun sibuk nak fitting gak.
ni coat M&G.
sgt2 cantik. price dlm RP300k.
tp tanagn dia kembang.
stylo gak.

byk trench coat Burberry.
semua dlm RP600k++


yg ni cute.
color purple.
Siap ada hood bulu2 lagi. boleh buka.
nampak dobot kat belakang tu.
aku pasangkan harness tak bagi dia turun stroller.
pastu beli keropok 1 pack.
elok je dia dok mkn kopok tu diam2.
bila tunjuk kat shahnun,
komen dia "apa sendat ni??"
aiseyyy... sendat le seksi.
hahahaha
end up aku tak beli pun.

budak ni bwk pi FO yg ada fish, baru dia duduk diam.
aku dok cuak takut dia campak puting dia masuk kolam tu je.

ni dok tayang kasut crocs Cars dia.

lunch kami mkn kat Sederhana Nasi Padang.
serius x sesedap nasi Padang Simpang Raya.
terus solat sini.
dgn hardy2 nak join sekali.
bagusss....

mlm last, kami repeat ayam penyet Pak Chi Met lagi.

dobot muka tak mandi. sambil mkn sweets.
derang demand nak naik train pusing Festival Citylink pulak.
Sorang RP15k.


so train tu bwk le pusing mall tu 3 round kot.


pastu tak puas ati, demand nak naik train RP5k tu pulak.
oklahhh...

kat sana hardy tido kat bench/kerusi panjang tepi tingkap.
sib baik kami bwk extra bantal and selimut from AA comfort Kit.
so dh settle dh tempat tido hardy.


to be continued.....

3 comments:

onniesham said...

aku pon suka trench coat purple tu...cntik. material apa tu poms?

Emy Omar said...

Aku suka nasi timbel Hirda..anak2 aku hari tu pun sakan layan Upin Ipin masa kat sana yang aku geram tu Mia siap melalak kenapa Upin Ipin cakap Indo suruh tukar bahasa lak macam kat Astro tu ha hihihi

IRDI TOUR BANDUNG said...

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://sewakeretamurahpelancong.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717

WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335

Email : Irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..