Nuffnang

Friday, July 24, 2009

atleast something can cheer me up... :)

seperti biasa...... bila stress or sedih, i will get something to cheer me up. x kisah le makan ke, jln2 ke.. or SHOPPING!!

in this case..... altho kena kerja kat mas building kat jln sultan ismail yg semedang je jammed itu, atleast i get a bigger cubicle & view fr my workstation ok la. boleh le nampak jammed kat area jln tgh, the weld, ING building, etc...

excuse my brg2 yg bersepah atas meja tu. ni baru lepas load brg2 fr opis lama.

and.....

i got this for myself few days back... yer lieya... marilah kita berboria hp...LOL. eh btw, thanks for the info.. ;)

now @ home, lepas aku sampai umah... start le activity 3 beranak
me - sambung kerja using my lappy..
hubby - using his lappy
hardy - layan youtube ultraman fr my hp.

sungguh keluarga IT kan? hehehehe

10 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

ooo
opis baru
workspace baru
yg penting
aku nampak cermin besar atas meja
keh keh keh

amboi ko
beli h/phone baru erk
takpe...kepuasan diri

Puan Iza said...

ooo kiranya opis ko skang kat jln sltn ismail lah yea?....jauh gak tu kan....ala, hirda...aku pun lbh kurang sama cam ko gak...hari2 meredah jem kat federal highway tu....huhuhu..

Wah! hp baru nampak?....aku pun suka gk hp nie...tp fulus lum cukup arrr nak beli...nak kena spend utk baby dlm perut nie dulu :-)

☆ lieya latif ☆ said...

kalo aku ade exam kat sapura sane ko dah takde la kan....hu hu hu....takpe dekat ngan pavilion....boring2 menapak jek kesane....kih kih kih...ari2 lee 'terapi' gamaknye

fuh...mmg IT family.....hahahaah hardy layan otomen die kan, aku plak terpakse merelakan mia n mija layan tom jerry ....dah penuh katun kat henset aku tu.....

Mimi said...

jalan kaki je bole gi pavilion..sgt heaven okeh..aduh, tapi kalo aku haruslah parahh...haha

waa..h/phone baru..matching dgn lieya :D

As said...

hirda... ok x opis baru.. biasa la KL kalo x jammed bkn nama nyer KL.. aku ni dah nak masuk 7 thn rempuh jammed yg kat tgh² KL tuh.. sib baik aku naik public transport...kalo x .. x tau la.. clear giler meja ko... mana ader bersepah.. ko lum tgk meja aku lagi... lagi teruk.. hehehe... cantik hp baru sama cam lieya la... sakan nooo...

eija28 said...

wah...kak ida dah pindah opis baru yerk....takder kat sapura plak le lps nie....lps nie boleh terapi di PAVILION plak.....hp baru nampak gempak ok....eija nie plak minat NOKIA E63......harus terkam nanti....hahahaha....sungguh IT ok!!!

♥Azie♥ said...

uisk syok la hardy..klu x dok berebut lappy ngan mama yer...

Sham Ummi Echa said...

wah srba baru ko yer poms
yg paling x thn tang hp baru tu la.. pasni konpem la x sesat kan.. apa lg ajak la shahnun coti2 mesia.. nk try GPS kata...hahahha

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

tu dia gadget baru.. comel la.. aku dulu minat gak hp cam lieya ni.. tapi akhirnya e71 menjadi pilihan..

ok gak kan kau beli yang ni.. at least ada gps,kalau amik e63 tak de gps plak

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

bestnya hp... mmg sah korang family IT!!!