Nuffnang

Sunday, May 23, 2010

hardy & his toys in Toy Story magazine issue 2 :)

surprise.. surprise...
still remember this pic??

aku saja la hantar this pic kat toy story magazine ruangan fan's page. x sangka derang will publish. selama ni aku tgk ramai yg hantar drawing, etc. not pictures. well knowing me, why not we try hantar benda lain pulak kan? nk soh anak aku lukis & kaler BUZZ?? hahahah.. kompem fail! thanks mimi-najeeb for informing me magazine ni dh kuar. aku dh letih tiap2 weekend pi cr magazine ni. lambat pulak issue 2 ni kuar.

apa yg aku tulis derang copy bulat2. pastu derang tukar umo hardy jadi 10 yrs old. owh cam logic le skit kot budak 10 yrs leh tulis english camtu. siannya aku, english aku tahap budak umo 10 thn rupanya.. keh keh keh...

weekend; ramai2 kuar pi tgk 'shrek, forever after'. serius suka aku movie tu. kelakar gila. actually echa pun ada. tapi time ni dia still malu2 nk berkawan lg.. tunggu lepas lunch, terus BFF nih...


to add in; there's a contest in TS magazine issue 2. the price is 2 free tickets to watch TS 3 in 3D on 20th June 10.
so, what are u waiting for? go & get ur copy today & join the contest. :)

4 comments:

Mimi said...

u're welcome :)

baru aku perasan, depa tulih 10 years...sabaq je la...ish..ish...main taram je depa ni..

wah..da tgk shrek, aku tgk trailer dia pun mcm syok...
Aku plan either selasa malam or rabu pagi...aku da start cuti on Wed b4 nak ke...u know where kan ;)

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

oo aku pun tak sabar nak join contest tu.. harap2 esok sempat hantar lagi..

tu la aku pun pelik, apasal tulih 10 thn, kalau tulis 7 thn tu logik la sikit..

Sham Ummi Echa said...

aku still x jmpa magazine nih lg.. tgk ar lunch kang aku try carik.. kalo ada rzki ada la..

sabar je la dorang tulis hardy 10yrs old kan..main belasah jek!!

pompuan, moga2 ko menang lg contest nih

Puan Iza said...

glamor hardy msk magazine haa....;-)
pasni ramai peminat hardy hehehhe...

ha'ah dorang tulis umur hardy 10yrs...sabar je lah...:-)