Nuffnang

Monday, May 31, 2010

hardy 1st lrt ride...

activity sabtu kami...
pkl 7.30am aku dh bgn, suddenly cam teringin nk bwk hardy naik lrt. habis semua aku kerah bgn.
by 9.30am kami dh on the way to putra lrt KJ station.
excited korangggg hardy dpt naik lrt.
aku dh cuak kot2 anak aku muntah ke apa, dh le jauh gak fr KJ nk sampai klcc tu. pastu kami x bwk pulak plastik spare... sib baik dia ok.

ronda2 dlm klcc, lunch & balik.. heheheh.. serius bosan punya activity. hardy sampai tertido2 dlm stroller..
aihh kaki tido tau anak aku ni....

peace. @ KJ station.

uik.... shahnun dh double chin tu...



tu dia... i hate that mirror. aku dh rupa buah pear. hardy time ni dh tido. actually ni time tunggu shahnun fitting baju. belakang cermin tu fitting room.

then, dia baru celik balik masa on the way back..

6 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

he he he....
cam batrice ler beb.....kalau dpt naik bas...kemain excited. Bebudak nie kalau benda yg dia jarang2 dpt sure excited kan...kita tengok pun happy jer...

Mimi said...

mmg sesuai mama bawak naik train coz nnt bulan 11 ni nak turun naik train
re: mak aku x ikut pun..da ajak dia x mo. Pak Chi Met sedappp..aku makan sekali je..sedap la lauk dia manis2..aku makan yg set ada chicken, sotong dgn udang tu..teringat2 ok sampai la ni..

☆ lieya latif ☆ said...

wah best!! mesti hardy excited....aku ni kan, satu bende aku nak bawk mia & mija naik tapi tak dpt2.....nak naik bas....huhuhu....ntah bile leh bawak ......

Sham Ummi Echa said...

eh kita ni cam brjanji plak.. ko bwk hardy naik lrt..aku plak bwk echa naik komuter

ishh jeles aku tgk.. anak ko ni sng betul nk tido.. cuba la kalo echa cam2.. alangkah amannya aku nk brjalan

*∽ IZAN ∽* said...

Ha ha bagus ni.. experience yg bagus utk kids especially yg duk area2 KL ni. Dolu-dolu kecik2 teringat main tarik daun nipah. Bebudak sekarang kecik2 teringat naik LRT... tu la yg di panggil peredaran zamann.. hu hu hu

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

rajin korang.. aku ni rumah depan LRT pun belum tentu naik. sampai anak aku dah tanya banyak kali pun kami malas nak bawak. hehe biasa macam tu la kan? benda ada depan mata, memang malas kan? hehehhee

wei lawa la baju hardy tu.. sangat matching dengan kasut BUM dia tu