Nuffnang

Friday, November 22, 2013

Hardy's 3rd taekwondo grading - Go For GREEN!!

kejadian is 1 week after raya haji. kejap je kan.. pejam celik, pejam celik... dah nak naik green anak aku ni.
kemetot2 dia pun buleh gak bertaekwondo. hehehe...

aku kira2 balik, if hardy sustain 3x setahun grading, by standard 3 dia dh boleh amik test for black belt!
fuhhh buleh ka? mak dia rs x konfident je...

and for the 1st time... kami kena bwk si dobot sekali. dah takde bibik kan now? takde tinggal2 dah.
aku dok doa, jgnlah dia pi buat perangai nk join abg bertaekwondo sekali. tak ke haru...

Can u spot hardy?

penyokong kuat!!

time ni dia dok kagum tgk org pecahkan kayu.



 u need to break the wood, baru pass.
cannot imagine camna gabranya mak ko hardy, if nanti turn ko pulak.


 ok. penyokong ketot x puas hati duduk.
berdiri lg clear.












sib baik adalah gaya ko bertaekwondo kan abg...

we are soo proud of u abg!! bila tanya si adik "adik nak join taekwondo jugak ke?"...
dia balas "nak!!! nak asyuk e-an-do. yah..yah..yahhhhhh" (siap action x leh tahan tu).... hahaha..

tunggu ko standard 1 dululah adik k.

3 comments:

elly nadyra said...

Aku miss grading anak aku last week sbb aku tertido x dtg amik borang hahaha

Emy Omar said...

Kagum aku tgk dia Hirda..size is not the matter here.Proud of u boy..

onniesham said...

cayalah hardy. apsal la echa xmo masuk taekwondo ni...eii stress mak