Nuffnang

Friday, November 8, 2013

Salam Jumaat

Halu2.... Salam Jumaat ols..
Miss me?? Miss the boys? Oh i know most of u miss to see dobot's pixs kan??
Mak derang sgtlah busyyyy... Celik mata... Sampai opis.. Kerja..kerja..kerja...
Ni yg ada dok pikir nk pi bercuti lg ni.
Update blog fr hp je.

some of updates.......

'mickey mouse' pose.

TS egg shaped choc from miamijadayyan all the way from LGK.
sehari aku bg derang buka sebijik je.
ni masa 1st day. both dpt Slinky Dog.

cuti Maal Hijrah.
mak ko busy masak kat dapur...
ko busy main bedak kat depan.
habis dgn tv2 sekali dipakaikan bedak!!
Grrrr....

Subscribe Monster Uni movie from Astro First.
amik ko 2 hari dok melayan movie ni.
muntah darah tgk.

my latest workstation.
dah le kat ujung dinding nun.
port baik sgt!!
aku rs mcm meja doctor pulak siap dgn kerusi guest depan meja bagai.

last but not least, my current photobook projects.
berminggu2 tak siap2.
nampak benor tak terer nak edit2 ni kan? LOL
ni for my parents coz derang dh bising bila nk cuci pix2 holiday.
aiseyman mommyyy... org now dah tak cuci2 dah pix ni, org buat photobook je.
nahhh amik anakanda buat/present for u.
beleklah puas2.
i have 2 more photobooks yg tak siap2 lagi.
isk..isk..isk...

5 comments:

lieyalatif said...

WAHH MASING2 DOK SIbuk berphotobook...aku dah baru siap edit nie....tinggl nak send order jek nieh ....selamat berkarya key...

hahahaah tepuk dahi tang bedak berteraburan tu beb...jenuh hoi nak lap.....

onniesham said...

bz giler yeh kat tmpat baru.. nk wat cemana kan... baru lg..kena la wat keje betul2

kalo aku la echa mandikan tv ngan bedak cmtu... mau pitam bangun pitam bangun 8x ko... fuhhh letihnya nk brsihkan

lizz said...

Waa bestnyer siap berphotobook tu..saya ni ader gak kenkonon nak buat sendiri photobook nyer tu kan last sampai skang tak siap2 huhu..

Emy Omar said...

Rindu Dobot!! Aku ada beli dgn groupon punye photobook tapi belum berkesempatan nak edit gambar huhuhuhu bila nak mula entah la ni

elly nadyra said...

dlm byk2 gambar, aku paling mengucap tgk gambar tumpah bedak tu....OMGGGGGG kalau aku la, sure dah kuar suara ala2 halilintar aku tau