Nuffnang

Wednesday, October 30, 2013

Self - reward... (again???)

Ta daaaa.... my latest self reward. semedang je self reward. ehhh tp this time betul2 punya self reward. coz stress kerja. so kenalah buat diri sendiri happy.

actually dah lama suka dgn charms bracelet Thomas Sabo ni. Sejak kak aku pakai almost 2 -3 thn lepas. Time tu tgk jelah sambil berangan.
Now baru nk merasa pakai.

some people asked me why i chose TS instead of pandora. coz now rata2 semua org tgh hangat dgn pandora kan.

reasons are...
1. sebab aku suka bracelet silver yg jenis lembek2 gitu. and charms pulak jenis danggling.
2. TS looks fun. and not too serious.
3. pricewise. lebih kurang pandora gak.
4. coz feeling2 pakai Tiffany. LOL

So after sebulan bekerja. dgn x cukup tidonya. migraine nya. meeting hari2. so... i guess something as kenangan fr my 1st gaji @ mas.

Tadaaaa....
purchased bracelet dpt free 1 charm LOVE tu.
so i add 4 more charms.

rajinlah budak SA tu melayan kami.
siap susun cun2 soh kami snap pix.

suka gila aku dgn kotak dia tu.
the big box is bekas isi bracelet.
small box is bekas when u purchase charms saja.
gila kiut!!
dpt 3 sample TS perfumes as well.

my instagram post.

every charms has its own story. as for mine... (from left to right):
1. Aeroplane = coz bought from my 1st salary @ mas.
2. Crown = I'm the Queen of the house!! ;)
3. Me, Myself and I = since this is my self reward. i hv to be a bit conceited lah kan. love myself more.
4. LOVE = it's FOC charms.
5. My Boy = i am a mother of 2 boys.

you can check more charms from HERE

view for entire collection + bracelet.

dah mintak kak aku tgkkan charms Big Ben kat TS london.
Sini takde Big Ben. yg ada Eifel Tower or KLCC je.




 ET yg seketul je tu, aku rs mcm sangkut keychain ET je. Quite besar.

So if nak beli, kena beli yg sekali dgn love attached to ET. mcm pix atas ni.
size dia kecik skit but price mahai lg fr ET 1st tadi.

ni pun super kiut.
koala and kangaroo charms.
Tunggu aku sampai aussie dulu k, baru aku beli?
yg kanan sekali tu charms Eternal Love. Siap tergantung ring lg.

Pix fr hp aku x clear sgt. tgk bwh ni.
comei kannn?

to Shahnun Azuddin.... If u read this... u know what to get me for our 8th Anniversary. *hugsssss


6 comments:

onniesham said...

suker gilerrrrr...wpon aku just temaning...tp rasa mcm aku plak yg beli TS tu. huwahhh byknya charms idaman hati kt situ...cute giler...arghhh

sila la demand kat senun nk charms Eternal Love tu for anniversary gift. Apa la sgt kan kalo nk compare ko request hbag MK...kekeke

Fifi Firdaus said...

hi kak!

just nak tanya.. akak keje mas ke?
sbb saya ex mas..muka akak mcm familiar..

kot kot la saya kenal..hihi

fifi

Mimi said...

Yg Eternal Love tu same like mine, part of my stories..and My Boy too, nnt bila rajin nk beli Pink Bootee to tambah koleksi aku yg sgt seciput itu...hihi...bila tgk hg punya TS, baru terasa nk tambah koleksi...thanks for reminding me the cuteness of TS charms :)

Emy Omar said...

Lawa2 charm dia hirda...suka tgk

hazlina azmi said...

cantiknye....jemput ke blog saya dan be my follower ye..;)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

elly nadyra said...

first time dengan nama ni
cantik gak....wah pasni mcm2 charms la ko collect ye