Nuffnang

Saturday, February 15, 2014

Lego The Movie....

Dah lama gak kami tak tgk wayang. Bila hardy tau nanti ada movie Lego nak kuar, awal2 dia dh cakap WAJIB pi tgk wayang. Sian pulak. Yerlah hari2 sekolah memang jumpa the kids mlm je. weekend jelah masa nk spend dgn derang pun.
Segarang2 mak, bila ada request from anak, cepat je mak cair. Shahnun tak ikut coz nak tunggu org TM mai repair line telephone. ntah apa2 je line TM ni now. tgk2 bila nk guna phone, terus senyap sunyi line. takde bunyik.

ok, so me & the boys outing lagi. Mcm aku bgtau in my last entry. max aku kuar 3 jam je.
Pkl 10am kami dh gerak, movie pkl 10.40am.
aku tgk movie now suka mai MBO Citta Mall, Tenang je jiwa raga.
Beli ticket kat aku & hardy je coz dobot foc lg.

hardy tu still demam skit2.
mlm demam, siang ok.
both demand nak pakai tee Legoland.
coz nak tgk movie lego katanya.
oklahhh.. dgn mak2 derang join sekali pakai baju legoland.
so hari tu the boys ala2 top to toe tema Lego.

hardy : t-shirt legoland (tapi x nampak coz beriya fr umah pakai sweater siap2) + jam lego + crocs lego
hazry: tshirt legoland + jam lego woody


belakang matahari. aku aci snap je.

coming soon.

dobot bising nak jugak snap kat sini.
tiap kali tgk movie, wajib pose kat Mike & Sulley.

Lego the Movie sgt cute.
Suka gila aku tgk benda2 dlm movie tu semua from Lego, mcm air, sabun, kuda, etc.
terus rasa kuar movie tu nak pi beli Lego.
tapi bila pikir balik. satgi aku stress sorang2, beriya beli, tapi satgi merata2 je the boys campak.
eh kenot.. kenot...

habis tgk movie, tanya the boys nak mkn mana?
laju je balas.. "Bubba Gump"!!
reason? Coz last week, kami layan Forrest Gump kat HBO.
hardy suka pulak movie tu.
sampai2 the boys terkam toys kat BG dulu.

tetiba hardy suruh aku snap picture dia kat sini.
Feeling2 Tom Hanks anak aku.
hahahah

diam le kejap dpt color.

my menu wajib. Shrimpers Heaven.

FOC meal for hardy.
dia nak beef burger. ok.. sedap.

habis mkn, kami balik. sampai umah before 2pm.
Just about time for dobot nak zzzz...
dgn mak2 dia join sekali.
hehehe

2 comments:

Emy Omar said...

Sana sini ramai yang dah pegi tengok Lego The Movie aku gak yang tak dan nak bawak budak2 ni pi tengok lagi walaupun Erfan tu dah berapa kali dok berzikir kat telinga aku ni ha..best x movie tu Hirda

elly nadyra said...

hirda ko nak belikan lego tanpa rasa kesal kalau anak ko campak2 tak?
RM2 aje for each character kat GM Plaza Klang
refer entry aku kat blog aku:
http://ellynadyra.blogspot.com/2014/02/aira-6th-bday-celebration.html