Nuffnang

Wednesday, June 24, 2009

bandung stories....

to all my friends out there... daku sungguh le penat & x sempat nk update citer kat blog..

kepada sesiapa nk bc citer holiday kami kat bandung (wahhh ada ke? mcm le glamer benor kan? LOL)... sila masuk sini ----> hirda's fotopages.
mak pemalas, update semua citer sekali harung.

makacih,
hirdajane

8 comments:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

rajinnya awak update FP....saya dah lama tinggalkan FP tu..... sejak berblog ni.. hehehe...tapi nak jenguk la FP awak sebab nak tau full story...

As said...

baik cik puan hirda... nanti kami p tgk fp ang noo.. sbb aku pun nak p..
thanks for the info yg ang bg kat aku.. teruja aku nak p ni.. x sabar.... adakah aku shopping lagi hover dr ko ? hahahaha

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

tu diaaaa..duta badung dah balikk..
arghhhh ridu bandung..ader jer tahun depan aku p sanaaaa...

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

aku pun tak suker pi tangkuban perahu..membazir waktu..
kalo p bandung lagi, aku tak mo pi sana...

☆ lieya latif ☆ said...

dah!! dah!! aku dah tgk....mmg happening ....seronok jek aku tgk.....yg paling best dapat shopping gile2 kan.....berbaloi gi sane...silap2 korang dah ready stok baru raye anak masing2 kan....

aku pelik laa name2 restoren kat sane....bunyi seram pun ade hik hik hik hik...

kanda ngan hardy dah kamceng la hirda kan....nak dekat 3 hari korang berkepit hah.....

len kali plan gi ramai2 geng bloggers kite plak laaaa....hi hi hi...jeles ni sebenarnye hik hik hik

mrs khairul said...

yaaa..aku pun mls & bzzz ko..aku update cita 3 hari dlm 1 entry jek..sukaaaa gambo ko dgn aqis..hehehe..thanks haaa jaga dia..


hirda?? ko p terminal tas on the 5th day?????

liwaniel said...

dah update kat fp ye..nanti wanie terjah...mesti seronok pegi bandung...shopping sakan tak?

eija28 said...

dah tgk fp kak ida....syoknyer ke bandung.....shopping sakan...tak best erk g area Tangkuban Perahu??kak ida ada amik vaksin influenza x sblm ke bandung hari tu?