Nuffnang

Sunday, April 4, 2010

finally.....

alhamdulillah....
after a few months bz mengsurvey non-stop.

finally, we make up our mind to puchase our family vacay for this year.....

where???
i guess some of u out there already know...

we are going to hong kong in nov bebeh!!
not only 3 of us, my sisters will be joining as well. but my parents decided not to go coz katanya derang dh pi dh dulu. x pe.. next yr kita plan pi spore pulak k? ;) bg can anakanda2 berjalan.

yes, u can call me a jakun. but to sampai disneyland is my ultimate dream sejak dulu + all my family members semua dh sampai disneyland. x kira la whether HK, euro or US punya disneyland. the main point is semua dah sampai except me.. owhhhh cannot.. am sooo jealous...

paling penting, we get the cheapest AA ticket + 4 nights stay @ disney hollywood hotel. wooo hooo!!
eh btw.. shahnun pun ikut... i dunno why suddenly dia nk ikut pulak. am glad dia dicide nk ikut. atleast aku x la jaga hardy sorang2.

so now,
dok umah diam2, duit dh byk habis. simpan duit nk belanja kat sana pulak.

my 1st holiday would be this june. and it just around the corner... *wink

8 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

akhirnya poms, tercapai gak impian kau nak gi HK Disneyland tu. sorry cannot join korang altho aku dah cakap nak join dari last year.. u know why kan? tak pe, maybe next year kalau ada rezeki sampai la kami ke HK Disneyland pulak kan? hheheh

so selamat bergedik2 la yer.. oo nak holiday this june? heheh kemana la tu ek

☆ lieya latif ☆ said...

wah best2....syok tu....teruja laa ardy chah tgk disneyland.....ko amik gambar byk2 tau poms...aku ni nak pegi ntah kurun bile ...tumpang tgk gambo ko pun jadi laaaa....keh keh keh

hah...bulan 6 nie...nak gi mane laa tu poms oi....jalan jek ko yeak.....ihiks!~~~~ wink wink

Mimi said...

yipeee yeayyy!! can't wait for Nov too ;) hahah...disneyland...here we comeeeeeee!!

thank god daddy nak ikut last minit..lega sket kan hirda ada dia tolong handle anak..

Lela said...

Wah..bestnya nak pergi HK Disneyland..We just came back last 2 week..memang seronok sangat..rasa nak pergi lagi sekali..Tapi next trip nak try Universal Studio kat Singapore pulak, lagi banyak ride tapi orang cakap tak banyak suitable untuk anak2 yang kecik macam kat Disneyland..

Sham Ummi Echa said...

phewitttt!!! akhirnya trcapai sudah impian ko nk g disneyland HK.. skang tggu masa jer kan.. tik tok tik tok... x lama dah tu.. harusla shahnun nk ikut.. kang mkn ati plak dia dok umah sorang2..

ooo holiday bulan june yer... kemana la tu agaknya yer... jeng jeng jeng

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

amboi...hongkong beb...disneyland beb....telan liur aku dgr...aku ntah bila ler dpt pergi disneyland hong kong tu.....

ooo..mau jalan2 yerk bulan nie..6...ntah ke mana ler tu agaknyer korang nak bercuti yerk....

As said...

wah disneyland ko... budak opis aku baru balik dr jepun.. dia kata best ko.... aku ni kalo nak tempat camtuh kena tunggu lu.. anak kecik lagi... l/pun berduyun2 ni hah...kena kumpul duit bonus lu...hehehed

Alexander said...
This comment has been removed by a blog administrator.