Nuffnang

Tuesday, April 20, 2010

his 1st 3D movie..

date: 18 april 10
time: 10.30am-1.30pm
venue: gsc, midvalley

still remember in my last entry here ? hardy menang toy story contest yg aku hantaq tu. 2 tickets to watch toy story 1&2 back to back preview. hardy sgt peminat fanatik toy story.

around 9.45am kami dh sampai. x nampak pun org toy story magazine. around 10.15am baru derang sampai. time management fail wei. movie pkl 10.30am. 10.15am baru sampai. camna tu.

so kami org 1st yg queue. so sapa sampai dulu, dpt seat paling belakang. bagus!

seperti biasa, rasanya semua org dh tgk toy story 1&2 kan? tapi the experience to watch it in 3D sgt menarik.
and to become among the 1st people yg dpt tgk dulu before the official launch on 22nd april adalah sgt sgt sgt excited!! :)

hardy awai2 dh reject x mo pakai spek 3D tu. haru sungguh! last2 daddy dia yg pakai.
sib baik free hardy. cuba mama hg bayaq rm18 for 1 tiket, sure kena sekeh sekali.

to sapa2 yg plan nk bwk your kids to watch toy story 3D, but ur kids x mo pakai that 3D glasses (mcm hardy); dont worry. coz movie tu still clear and terang altho x pakai spec tu. cuma x nampak le effect 3D dia.


the ticket. time pun salah. AM le wei.
happy boy. time ni letih aku dok melayan, x habis2 tanya "bila kita nk tgk buzz lightyear ni mama??". sabar mama..sabar.. anak baru sorang. kalu anak ramai dh lama kena tinggal kat umah budak ni.

ni dia x perasan ada giant poster belakang tu.


then baru dia perasan... hehehe

lepas tu dia nampak ni "mama, ady shah nk tgk citer shrek pulak nanti".
baju ni adalah wajib dipakai bila dia tau dia nk pi tgk buzz.
note to diri sendiri: sila le beli baju buzz lightyear byk2 nanti. sedeh aih tgk hardy dok ulang baju tu je.

mak & anak kagum tgk giant poster...
mak pandai pakai baju itam & pose duduk so that dpt cover ketembamam yg makin ketara now. LOL

yeahh.. itu dia org 1st yg queue nk collect ticket..

queue lepas kami..

5 comments:

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

aku pernah tengok wayang 3D masa kat GC dulu.. best giler, rasa percik2 air, rasa kerusi bergegar semua.. tu lagi dasyat la kan. dengan rasa ular nak telan kita semua pun ada..

nak try bawak farhan la.. mesti dia suka gak..

Mimi said...

kalo x pakai spek still clear ye? okeh..rasa mcm bole la bwk Najeeb gi tgk camtu..

hirda, kt HKDL ada gak show 3D yg jenis percik2 air, dgn effect bau semua kn?..hopefully masa tu depa nk pakai la spek 3D...

Hirda Ibrahim said...

cik puan: tu 4D show. siap effect air semua rasa. ko try bwk a'am sure dia suka tu.

mimi: yup ada. if im not mistaken depa panggil 4D show. can't wait for that. ;)

☆ lieya latif ☆ said...

tu diaaa...peminat toy story dah kuaq citer heheeheheh.... korang mmg pantas...laju betul dah terjah....

aku pun plan nak bawak anak dare aku tu hirda, tapi mmg takkan amik spek tu kot...dieorg mesti tak mo pakai...tapi tgk dari gaye berspek mato dlm keter, mcm boleh pakai....aku cube ar gak nanti....

Sham Ummi Echa said...

wahhh dah brjaya pi tgk yer
aku x penah lg tgk 3D nih.. cooi xmo dia kata konpem echa xmo pakai nnti.. tp sbb ko kata wpon x pakai spek 3D tu still leh tgk dgn jelas so kira boleh la aku nk try nnti