Nuffnang

Wednesday, April 14, 2010

toy story fever....

found this magazine @ bookstore, tesco. 1st issue for april and total it has 12 issues. hardy sgt excited bila nampak this magazine. actually it's good for kids coz byl activity dlm magazine ni.... last2 mak dia yg buat semua tu..LOL.

dlm magazine ni pun ada mini contest & prize dia 2 tickets for 'toy story 1 &2 3D" preview @ midvalley on 18th april.
so, mak pun telah meng'submit' contest. hope dpt le. save rm36. ;)

price: rm8.90

sgt khusyuk altho x paham sepatah pun. LOL

belek je la pic tu hardy, pastu reka dialog sendiri....

owh..dh penat bersandar, kita meniarap pulak...

dpt free mini poster & one giant poster. giant poster kena collect issue 2-4 to complete chars pics. baru leh jadi complete poster.


5 comments:

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

sungguh fanatik hardy dengan toy story ek.. tak pe2, nanti gi HK Disneyland, peluk la buzz lightyear puas2.. hehehe

ala, anak2 aku pun kaki magazine gak. nak2 kalau dalam magazine tu ada sticker, abis dia tampal satu rumah.. heheh

Sham Ummi Echa said...

minat betul hardy ngan toy story tu yer.. ko laki bini pon sama.. ni makpak yg minat pas2 menurun ke anak ke apa nih...

aku x penah lg bg echa tgk dvd toy story nih.. x tau dia suker ker x.. poms.. minggu depan kn start yg 3D tu.. rasa cam nk pegi tp tkt echa xmo pakai spek tu

Mimi said...

bestttt..nk cari utk Najeeb jugak lah..dia peminat woody..siang malam pagi petang dok sebut pasai Woody...tp apa2 pun Thomas masih tetap dihatinyer..setia sungguh..

☆ lieya latif ☆ said...

syok tuh!! kemain lagi hardy...minat punye pasal sampai tertonggeng, meniarap2 hah heheheeheh.....

budak kalo dah minat mmg sanggup wat pe saje kan...yg untungnye ko laki bini minat gak...tu yg lagi syok tu..share minat yg sama...

Puan Iza said...

fanatik tul hardy dgn toy story kan...pas bersandar..meniarap lak baca magazine tu...:-)