Nuffnang

Wednesday, April 28, 2010

miserable....

it's 9.30pm... but im still at the office.
my life is miserable now....

for the past 2 weeks, i reached office @ 6am and left around 9pm. *pengsan.

God, please help me to go thru this...

but am glad last weekend was like a stress release for me...
going out with my lovely ladies friends & cheerful son after he received the gift from me...

till then... tata...




5 comments:

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

sian ko.. memang patut kau apply kerja lain tau. patut la masa aku call kau tengah drive nak balik.. masa tu aku dah bersenang lenang kat rumah goyang2 kaki lagi sambil tengok tv.. heheheh

tp hari sabtu yang lepas aku memang enjoy abis la, dapat lepak2, makan2.. wah tetiba feeling nak outing lagi.. (ada kena hempuk dek laki kalau tiap2 minggu nak outing)

Mimi said...

tensen kan kalo balik lewat, aku dlm sebulan mesti ada 2-3 hari yg balik lewat sampai 8.30pm...bohsann...terpaksaaa..

syoknyer Hardy dpt hadiah dr mama tu..aku sampai la ni x beli2 lg Woody kt dia..yg Buzz hat ni bole cakap kan?

Mimi said...

re: tu kt Quality Hotel, Jln Raja Laut, KL. Weekend buffet depa start kul 9am kalo x silap la..
wei..50% off? gila syok..kalo camni, baik aku belikan yg ni utk Najeeb..Woody tunggu bila ada 50% off baru nk beli..hehe

Sham Ummi Echa said...

smpat lg ko hapdet entry kt ofis mlm td.. yer la ko..jalan pon jem giler smlm kan.. dr buang masa kt jalan baik dok ofis dlu siapkan keje kan

As@Aza said...

waaahh...baguih betuilah hangpa....girls outing ;)...tapi memang patut pun kaann?? at least once a month adalah hari utk diri kita beronggeng dgn member2 kita kaann??? bilalah aku buleh buat camtu ;(...nak kena urut hubby selalu ni bagi green light...ahaaaks ;)