Nuffnang

Wednesday, June 2, 2010

di kala ini....

saya tgh x dak mood nak kerja sebab

1) esok mlm nk balik kampung
~ so dlm kelapa otak dok pikir apa brg nk bwk balik, activity kat kg, etc, etc

2) idung start berair + bdn sengal2 + otak ting tong = x dak selera mkn.
~ perasaan sgt best coz suar dh terasa longgar altho baru 2 hari x amik lunch

3) tgn gatai2 pi surf website CK
~ so hatiku meronta2 gedik nk beli ini......


sebab tahun ni cik puan hirda gila kaler biru pulak. last yr gila merah.

akan dipertimbangkan lepas balik bercuti ujung bulan ni. makacih...

5 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

bestnya blk kg....km blk loq star last week..mggu ni blk raub plak..hehehe

Sham Ummi Echa said...

wah bru 2 hari suar dah longgar... so sila amalkan selama sebulan.. konpem kurus

pompuannn nnti lepas ko timbang2 kan ko inform aku k.. jgn lupa apa yg kita discuss smlm.. sbb aku dah angaukan si blacky smlm tu... siap mimpi okkkk...hahahha

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

amboi, dah tergoda yang ni pulak.. ni kira mood tahun biru la yer.. bagus2.. sila buat baju raya kaler biru pulak (tetiba jer kan? tak de kena mengena langsung)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

syok balik kampung....nie sure memborong ke langkawi lagi nie...he he he

amboi..mood biru nampak..
waaa..untung aaa....dlm tak sihat berat badan turun....kalau seminggu..sure lagi byk longgar tu hirda..

Mimi said...

CK buat delivery to M'sia dak? aku pun suka..design dia sweet2 semua kan..nnt share2 info naaa..camna nak order.

mmg rasa happy kalo pinggang seluar dah melonggar..