Nuffnang

Wednesday, June 16, 2010

IT team lunch...

date: 16 June 10
time: 12-2pm
venue: tgif, pavilion


ola.. for the 1st time i introduce u, my it team in malaysia....
tadaaaaa...

our small team. 3 guys, 2 ladies. aku sorang je yg dh kawin. ;)

3 single & available guys. terer kan aku, amik staff bujang2 je. LOL

my all time fave drink; lemonade.

bounty ribs. cik puan hirda kengkonon mkn healthy food, ganti fries with broccoli. pastu aku bedal budak aku punya fries.. LOL


korang jgn tertipu, actually ni x termasuk appetizer & dessert lg, aku yg terlupa nk snap pic.
thanks boss, for allowing us to hv this monthly team lunch. :)

5 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

Ingatkan Welcome Dinner, rupernya MONTHLY team lunch..? Perrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Ganazzz tuhhhh

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

wuyooooooooooooo mesti sedapkan...aku x penah rasa lg food camni... hehehe

kerja ngan org bujang br smgt ..hek hek hek

Sham Ummi Echa said...

fuhhh dapnyer poms.. lg bes sbb company byr lagi terasa kesedapannya.. nx time ko masukkan nama aku dlm team ko eh <--- tetiba

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

aku pun bukan part time staff kau ke? hehehehe, lenkali buh nama aku sekali ek..

aku pun pi tgi kat pavi haritu.. sedap gak kan food dia. so kira dah lengkap la aku rasa, chilli, tgi, Tony roma.. pasni aku nak try apa lg ek

Mimi said...

beshhnyer makan2..esp. kalo company bayaq...sukaaa..heheh