Nuffnang

Wednesday, June 30, 2010

Bandung '10 - Day 1

date: 25 June 2010


alhamdulillah, kami dh selamat pi & balik fr bandung.
this time diff coz x dak shahnun & hardy. tapi sgt le heaven coz pi dgn geng2 pompuan je kan?

before pi, aku & mimi memang dh prepare from A-Z. coz memang plan nk fully utilized time kat sana.

aku dh update pic day 1 kat sini ----> hirda's fotopages


lieya, mimi & i dlm innova. sib baik amik innova. tu pun penuh gila dgn bag2 kami.
sham dok depan. jadi co-pilot.


dinner @ kg daun.

nk balik dh time ni. muka sorang2 dh berlemoih.


to be continued....


8 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

OHOOOOOOOOOOOOOOOO....best2!!...

terimbau kenangan2 mase kat sane huhuhuhu......

ari sopink ngan ke spa laa yg paling best!!!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

nanges aku tengok korang shopping ala2 mak datin kat sana....sob sob sob.....tu yang best pergi ngan orang yang dah biasa shopping kat sana....sumer tahu.....

Mimi said...

best gilerr coz pergi dgn geng2 pompuan yg seme kaki shopping..heavenn

As said...

sonok tgk pic korang kat bandung...
sakan shopink nak2 pergi ngan geng kan

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

poms, mak nak jadikan vacation/trip/shopping ni tetiap tahun boleh?? hehehehe.. mak dah dapat green light dari laki mak ni..

Anonymous said...

From a clean install the first disk loads fine and game is able to be played. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]Mulberry Mitzy Bags[/url] Either hire or assign someone to oversee (or at least support) each department. [url=http://www.goosecoatsale.ca]canada goose outerwear[/url] Hlfmdnwgu
[url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora Sale[/url] Ohlyxcrse [url=http://www.officialcanadagooseparkae.com]canada goose coats[/url] ztfzkwbsg

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



Dhani Tour Bandung said...

Salam sejahtera Tuan / Puan mohon maaf mau numpang promotion...Tuan/puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat

Call : +6282214441280
+6282216270779

WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779

Email : Dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung.blogspot.com(Dhani Tour Bandung)

Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..