Nuffnang

Thursday, June 10, 2010

toy story 3 screening

to sapa2 yg muak tgk entry pasai toy story, mintak mahap byk2 k?
coz kena le bertahan sebab now tgh musim gila toy story. hehehehe

ok, as i mentioned in my last entry kan; i won 2 tix fr astrolife/disney channel.
tapi show dia on wednesday. saja je kan nk soh aku habiskan cuti.
sib baik le boss aku ok. shahnun pulak mc coz sakit badan coz berurut kat danok masa kami balik kg last week (eh alasan!!).

apa2 pun, semua aku will explain together with the pics.

pose wajib sebelum kuar umah. pagi2 dh adegan bergaduh dgn hardy coz dia tunjuk perasaan x mo mandi. saja je nk kena sekeh pagi2 dgn aku.
ok, dh sampai. seperti biasa kami sentiasa org yg 1st sampai. hehehe. ni meja to collect the tickets & goody bag.

tetiba anak aku jadi model astrolife pulak.

yerrr... sila tgk pompuan pertama yg mengcollect ticket itu. uihhh.. bontots.. sgt lebar.

pastu minah ni explain apa activity, etc, etc. aku iyakan je la.

pose gedik mak & anak. hardy pegang the free tix & aku with the goody bag.

the tickets

goody bag yg besarrrrr... aku plan nk letak kasut dlm ni bila travel.

dlm tu ada flusk & lanyard disney channel & writing book toy story 3.

before quiz session. astro photographer soh kids ramai2 pose kat poster ni. anak aku malu la pulakkkkk... time ni ringan je tgn aku nk pi cubit dia sekali.

dlm hall. ada stage. we sit at 3rd rows.



the emcee. AZURA! hardy panggil dia 'kakak phineas & ferbs'. LOL comei dia ni. & sgt suka aku dgn english dia.

hardy berjaya menjawab quiz fr azura. cakap kat microphone pun malu2 korang. soklan dia "buzz lightyear works with who?" hardy tau jawapan dia "star command". uih gila kagum aku. time tu shahnun leh lupa la pulak nk snap pic.. grrrr.. hardy dpt small mirror from disney channel. gift dia biasa2 je. paling grand towel & t-shirt mickey kot.

buzz & woody!! aku dgr suara mak bapak yg over menjerit. over tau mak bapak semua ni (termasuk kami la tu. keh keh keh)

cuba tgk hardy? aku ni dh baguih le senyum kat polaroid photography tu. sekali tgk buzz x mo pandang depan.


sempat snap pic dgn 'kakak phineas & ferbs'.

free polaroid pic kami yg sungguh x senonoh. shahnun tunduk bwh, hardy pusing kat buzz. mak je yg maintain sengeh. cheh!!


right after that, before nk masuk movie, we need to deposit our hp and camera. derang memang strict. siap ada detector ni kot2 kami curi2 bwk masuk camera or hp dlm wayang.
so that's why x de pic kami pakai 3D glasses.
lupa ckp... each of us also got free pop corn & drinks. wahhh sgt heaven! kiranya segalanya FOC.

for me TS 3 best. funny; especially bila time buzz ckp spanish.
tapi bila nak ending tu, aku gila menangis, meleleh2 ni air mata. touching gila. memang x leh tahan...

apa2 pun... aku sgt berpuas hati, astrolife punya service sgt bagus, semua on time. thumb up la!! *clap *clap *clap

to my friends, make sure u dun miss to watch TS 3 this 17th June 10 k?

4 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wallawei poms...syok beb. sumer FOC...nie yg best join nuffnang punya event kan....

aku giler suka ngan goddies beg dia tu....

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

aku ingat goody bag dia ialah bag kertas, tp cantik rupanya.. sangat jeles ok..

tahap paling jeles, dapat gambar dengan buzz dan woody. heheheh.

Sham Ummi Echa said...

bes ar poms.. mmg untung betul ko dpt pegi.. siap dpt goodies bag yg cun itu.. kellasss ko goodies bag dia.. tp syg pic korang tu x ready.. opss ko sorang je yg ready.. hahaha hardy teruja jmpa buzz tu..ko mahap kan la dia

Mimi said...

best..best..dpt tgk TS3 seblm orang lain...
trailer dia aku dok ulang2 tgk pun syokkk..x sabaq nih..
I'll definitely gi tgk TS3 di panggung wayang...hehe..(tunggu pirated DVD berzaman la baru clear)