Nuffnang

Monday, October 29, 2012

Langkawi - day 3

day 3...
sesudah subuh... semua pakat bgn.
ingat senang bebudak tu nk celik awal?

 ni aku dok skodeng sapa yg dah pi pool.

 tu diaaaa.. dobot dh kat pool. makngah bwk dia pi sana.

 hari ni kita will exposekan dia main pasir yg extreme skit.
semlm baru kuis2 je.

 lepas satu sunblock satu badan & muka. kita pakaikan topi sekali kengkonon x mo bg anakanda gelap.

 sekali mak aku ckp "alahhhh.. if ikut mama dia. gelap gak laaa.."
chehhhh...

 org ceduk pasir terus dlm scoop tu. si dobot ni leh ambik pasir dgn tgn. pastu letak dlm scoop.
sungguh bersopan-santun.

 tetiba feeling2 nk snap scenery.

 gaya mesti ada.. altho haram x tau berenang!

 pinjam gogle anak sedara aku yg cover idung sekali. see?? mak dh buleh float okeh!! tapi bontsss tetap x leh timbul. isk isk.
 mcm2 kan pelampung ada?? tanya pada shahnun. kat umah mcm2 jenis ada. mcm le tiap2 bulan pi mandi pool.
ni semua bwk fr kl ni.

 dah penat2 mandi. naik umah..
tu diaaaa... masik lemak sedia menanti!! SS is sambal sotong. sedap gila!!

 lepas mandi.. bg susu.. terus zzzzz...

 orang dh siap mkn bagai. si abang baru naik. tapi pause jap depan tv. tgk citer apa ntah.

 aku dh siap. dobot br bgn & lapar. so aku suap bubur mcd.

 nampak benor rupa dok bergossip kan??

 aku x join coz aku x suka gossip2 ni. ai kan perempuan baik... (sangatttt.. padahal aku tgh duduk pun tu leh join. x yah dok dekat)

 budak ni dh start nk merondaaaa...
bedak bertompok2 kat muka coz mak dia letak bedak cream mc tu time dia tido. so letak pun x sekata.

 dobot kan tuan besarrrrr...
time dia nk balik.. semua pakat hantar kami kat kereta.

 budak drama ni nangis x mo balik KL. x puas mandi & main dgn cousin2 dia katanya.

 flight kami pkl 12.50pm. sampai airport pkl 12pm.

 konon nk drop bag je la. coz dh buat web check-in dah kan?
sekali kena queue sekali dgn org nk check in.
gila slow....

 lorrrrr ada lg bedak sikit2!! hahahah

 lorrrr... ni lg sorang. sedeh nk tinggalkan cousins dia x habis lagi!!

 beriya le mak soh anak2 dia pose kat eagle tu. si abg sanggup sorok2 muka celah stroller. grrrrr...

 uihh... mulut berckp non-stop!!

 masuk flight! buleh nampak diff 2 badik ni.
yg abg ala2 skema. terus bc manual.
yg adik sgt le bagus PR dia. pi berdiri tegur org belakang.

 aku pre-booked green curry chicken.

 sekaliii.. budak ni yg konker!

 adik x suka. dia nak nasi beriani shahnun gak!

 kellasss daddy korang. mkn nasi beriani pakai shades. nampak ke x tu ntah!

 adik dh stone nk tido...

 dah sampaiiiii.....

 ni je yg kami beli for diri sendiri. yg 1st habis. PEPERO tu.


legaaaa... atleast kami ada esoknya, Ahad nk berehat2. mlm tu lepas maghrib aku terus pengsan. sedar2 dh subuh. letih gila. takkan pi langkawi pun jetlag kan? sgt le overrrrr....

so.. next yr kita nk pi family trip mana pulak sistas???

3 comments:

ellynadyra said...

amboi, kejap sgt la mn bujang tu puas, len kali pi lama sket ye! Cian dia!

onniesham said...

mmg la hardy nangis.. dia sorang je kena balik, geng2 lain tinggal.

hahaha pic floats x tahan tu.. awat melengkung bdn? sure montot tenggelam nih. kena rileks n ringankan badan bru leh angkat montot... wahhh tu diaaa juruletih renang..hahaha

IRDI TOUR BANDUNG said...

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://sewakeretamurahpelancong.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717

WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335

Email : Irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..