Nuffnang

Monday, February 11, 2013

Lazy Saturday...

Happy CNY u olsss...
cuti panjang balik kg ke? aku takdenya nk balik coz dah tau camna teruknya jam menghala utara nanti. pastu shahnun pulak kena kerja on monday.

so last saturday, pkl 10am kami 4 beranak dh tercegat kat pyramid. bestnyaaa.. org x ramai. heaven je jln dlm tu. motif nak pi sana coz nk bwk dobot kuar. sian dia... sgt le jarang kami bwk kuar. 2nd thing is nk cari monopoly zapped. sejak hardy dh besar ni... dah pandai main monopoly from ipad. yg sgt le tak thrill, so aku plan nk beli monopoly yg real punya. tapi tetap malas nk cr yg original. coz rs semak je duit2 tu. so kita upgrade skit. cari yg x yah guna duit.

budak ni now keluar, dia mesti nk duduk tgh2 tempat handrest tu.

 
masuk kedai payless shoes and terberkenan kat kasut cookie monster ni. adik pegang terus tak lepas. nak pakai terus. terus cari socks baru for adik. Price after less
cookie monster shoes = RM27
socks pendek 6 pasang = RM15
murah kannnn??

aku lapaq tergedik2.
tapi hardy takmau makan selagi x beli monopoly dia.
aihhh sabar je la.
masuk2 dlm TRU.. adik nampak ni dulu.
dia kenal woody, buzz and bullseye now. dok melayan TS ngan abg dia kat umah.

bapak gila detail, nak beli board game pun pilih mana kotak yg elok.
iskk isk...
price: RM89.90

hidung kembang happy.
terus ajak balik.
eh helloooo.... makan dulu!! sekeh gak budak ni kang.

milo + pepsi.
jgn ko muntah dlm keta nanti dah le abg.

budak ni now, semua nk suap sendiri. suap dah le tgn kiri pulak tu.


hardy: boleh kita beli ironman ni x mommy??
mommy: abg, ironman ni nk masuk pintu umah pun x lepas. tinggi sgt. dah, jgn berangan!

adik kejap le pastu terus zzzzz...
bagusss!!

satu lagi fave place hardy. 
section tv kat harvey norman.
dok try 3D glasses and mulut tak habis mintak daddy dia beli tv 3D.
last2 shahnun balas
"nanti abg belajar rajin2, kerja besar, nanti abg belikan kat daddy"
camna tu?? anak soh bapak belikan, sekali bapak twist cerita soh anak belikan kat dia.
serius aku x paham... LOL

pastu hardy dh merengek2 sakit kaki la.. letih la.. coz tu otak dh teringat2 nak balik main monopoly.
haihhh... dah la jom balik.


ps: will give review about monopoly zapped in next entry ye.


1 comment:

elly nadyra said...

Iron man tu ko beli pacak kt laman umah ko ye