Nuffnang

Tuesday, February 26, 2013

Wadihana yg so-so jek

Ni kejadian last Sunday. Kami pi bday party anak sepupu Shahnun kat Dengkil. Lepas balik from Dengkil mcm gedik le pulak nk pusing pi Bandar Baru Bangi. whatsapp Lieya tanya apa restaurant yg best. konon tekak nk mkn western.
padahal baru je melantak kat bday party tu kan? hehehe

sejak takde Garmin ni. stress je nk mengGPS. guna apps Maps dlm hp. takde suara navigator. jenuh aku la yg transform jadi navigator. pot pet pot pet

Navigator hirda berjaya sampai sini.

tgk pix lasagna dia dlm menu, nampak tempting. 
terus teringat lasagna kat Ben's.
Coz price sama mcm Ben's.
sekali sampai i was like "apsal lembek x terbentuk ni?"
RM25++

mushroom soup for hardy
RM9.90

yg ni serious fail!!
RM12.90
ala2 sotong celup tepung.
aku rs mcm cucur sotong je.
tawar gila.

air dia ok.
jumbo watermelon RM11.90
milo RM3++


so far tu je kami order coz konon2 minum ptg la. tapi for me price wise for the dishes yg kami order not worth it. better pi mkn kat Ben's or Milwaukee Steakhouse.

2 comments:

Puan Mimi said...

fuh mmg susah nak cari kat KL ni sotong goreng tepung sesedap senandung semalam kan? apasal derang ni tak buat betul2.. aku serius stress kalau dapat sotong goreng tepung yang tawar dan ala2 jemput2 tu. grrr

onniesham said...

huihhh leh thn gak price dia.. ala2 bens plk.. kalo sdp ok la puas hati.. tp kalo so-so je.. baik g tmpt lain