Nuffnang

Wednesday, July 7, 2010

iklan jap...

to sapa2 yg tertunggu2 sambungan entry bandung aku tu... harap bersabar yer...
cik puan hirda tersgt le bz now & mood pun kureng skit.

x pun sila ke Lieya Latif's blog coz kami dh lantik lieya 'mengrepresent' kami to citer details. makasih lieyaaaaaa... :)

aku x byk snap pic kat sana maybe coz dh byk kali pi (wahhhh ayat x sedar diri. PANGGGG) + condition camera yg sgt le isk isk isk....

my semangat was more to shopping.....makan..... shopping.....makan and moreeee shopping.

apa2 pun what i wanna say here; saya sgt puas hati dpt shopping byk baju for diri sendiri kat bandung (tapi still x leh lawan amount baju hardy le kan?) & paling penting dpt sehelai jeans GAP yg sgt le murah for diri sendiri. yeayyyyy *clap *clap *clap.

to sapa2 yg request nk list of FOs & itenary tu, do let me know k? i'll email u.

cheers,
perempuan yg still ada skit2 diarrhea lagi

3 comments:

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

sian ko poms, perut kau sangat sensitif ek..

aku still lagi rasa kehangatan kita kat sana, memang best la, tak tau nak cakap apa. sebab kat sana sangat2 release tension dengan makan, shopping dan amik gambar.. gambar aku pun kurang sebab aku pun dah banyak kali ke sana. (pangggg gak kat aku sebijik)..

aku pun puashati sangat2 dengan hasil shoppingan kali ni.. memang muai la baju budak2 tu aku beli.. jeans sorang 4 pasang okeh. hehehehe

Mimi said...

hang dpt sakit perut dr sana ke?
lieya nyer update trip to bandung mmg sgt lengkap and menarik...

Sham Ummi Echa said...

sian ko poms.. lama betul ko diarrhea eh..

wahhh sgt jeles ngan statement "sy sgt puas hati dpt shopping byk baju for diri sndiri kt bandung" huwahhhhhh sedey ai tauuuu.. xpe2 aku dah wat edisi balas dendam ari tu..kuakakaka