Nuffnang

Tuesday, January 18, 2011

what happened to my fotopages???

i received a few questions fr org2 yg x tau aku ada blog. they all tanya, why lama x berupdate FP aku? last update citer raya puasa.

one of the reason... M.A.L.A.S. semenjak ada FB yg buleh upload pic beratus2 sekali upload je, nk upload pic kat FP yg buleh upload max 6 keping for 1 time, sgt le tak thrill...

so here I am, dgn azam baru, nk slowly upadate my FP. (tapi hari ni dh start demam le pulakkkkk)

thank you...

pompuan yg makin lebar,
Hirda Ibrahim

4 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

aku punye FP dah tekubur koooooo....huihuhuhu....

wey siannye pom...demam lak ko yeak...musim ni....opis aku ni pun lepas sorang sorang demam...jgn le aku kene, dah le jarang demam, sekali kene mmg melepek laa aku kang...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

aku pun sama macam leiya.. fp dah lama berkubur.. sayang pun ada sebab banyak kenangan dari tahun 2005 lg tau..

ko demam ke.. jangan lupa amik ubat..jangan stress2 sangat ok

onniesham said...

ko still hapdet lg poms. mak punyer dah lama terbiar. x smpat la ko nak hapdet blog lagi. pas2 ada hati nk FP lagi. mmg xde la. now concentrate kat blog je la jwbnya.

poms ko demam eh. aku plak sakit tekak nih. tonsil aku ada balik. tp x teruk sgt mcm dlu. perit je nk menelan.

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

aku pun lama x hapdet... malas ohh hahaha

skrg musim demam, mak yong jaga diri baik2 tau...