Nuffnang

Tuesday, December 4, 2012

our sunday...

celik2 mata aku & hardy dok ngadap astrofirst movie "istanbul aku datang".
eh dh byr rm15 jom le kita tgk sampai leh hapal skrip.
golek2 sampai le adik dobot bgn.

fyi... mlm tu aku telah mengdowngrade diri tido dgn hardy kat atas toto coz si dobot lately refused nk tido kat katil dia. nak jugak2 mencelah between us.
dah le buas tido. so aku pindah tido dgn hardy kat toto. legaaa.... aman tidoku.

after brunch menu yg sgt le biasa (aku sgt le x de mood nk masak now).
sambung golek2. and after asar kami decided to keluar bwk the kids pi shopping mall.
shopping mall pun nk cr yg dekat & tak ramai org. so choice dia either Citta Mall, Setia City Mall or Space U8 je.
last2 kami decide nk pi Citta Mall coz tekak aku terasa nk mkn salmon.
tekak sgt mengada kan?

sian kan dobot. excited naik kereta. memang nk tgk luar je.

abang tetap nk enterframe.

sampai2 nk tenangkan budak berdua ni.
terus request coloring set fr the waiter.

budak ni color ada le 2 mins.
pastu dia campak je lebih.


dobot with bedak selepung! hahaha

oh abang.. pikir mcm jwb exam! over sangattttt...

sipping his milo!

hmmm... dap dap...

makan time.
fries kena ada kat both hand. if not he will menjerit!


abang ordered drummet + fries for his adik.
the drummets are too drylah.
sib baik FOC. so mak korang x leh komplen.
sedar diri skit.

and for him, he ordered hotdog + fries.


adik dok mengonyeh chicken.

shahnun tetap setia dgn lamb dia.

aku kengkonon healthy le kan.
salmon + vege + rice

budak dh kenyang x mo duduk kat high chair dah

demand nk mkn nasi sendiri.

sampai pejam2 mata ko dik!

the kenyang abg & daddy.

uik... ada org nyanyi lagu hepi bday??
that's his kepochi look!

siap turun nk tgk kat mana org2 nyanyi tu.

stop kejap kat kedai pet.
adik dh mengeliat2 nk turun nk terkam cat.

sian ko dik. cat tu pun x mo pusing tgk.

nice xmas deco.
hardy requested me to snap his pix here.
"mommy, tgk abang post surat kat santa"

"mommy, abang sukaaaa xmas tree. mcm kat hong kong kan mommy?? bila abang nk dpt disney channel pergi HKDL tu mommy???"
ok.. that really touched my heart.
it's ok abg, just continue to pray k? 

the boys that night b4 tido.
sometimes they can be BFF. can hug & kiss & giggle.

but most of the time both can menguji kesabaran ku.

but hey.....
they are still my boys.
i still love them to bits.
xoxo



3 comments:

elly nadyra said...

memang healty menu ko kan hehehehehhehe
dah nama budak2, kejap baik kejap gado, pening kepala kita nih

onniesham said...

healthy ler sgt kan.. hahaha.. xpe2 leh terima lg la. ko x order choc lava ker? lama plk x mkn... teringin ler plk ha..

aku suka tgok dobot time dia isap putin.. sgt ler comel.. geram.

Mimi said...

Anakku pun dok ckp nk gi Disneyland again...aku suh sabaqqq, nnt kita pi bwk adik sekali...insyaAllah...
btw, Citta Mall adalah tmpt yg paling best kalo nk mkn Chilis during weekdays dgn kengkawan ofis, parking senang n berlambak :)