Nuffnang

Tuesday, June 4, 2013

Gold Coast - Theme Parks Promo package

Halu ols,
ada sapa2 out there yg plan nk pi Gold Coast this yr till June 2014?
Tu AA tengah buat tix promo. Pi la tgk yer. Just to share for those yg dah ada plan nak berholiday to GC. Now you can beli siap2 theme park package dia online. But.. take note ya... MUST buy BEFORE 30 June 2013. ada few choices.

ni VIP pass for 3 theme park.
AUD99.99/pax.
for unlimited entrance to Movie World + Sea World + Wet n Wild.
boleh masuk hari2 till 30 June 2014.
untung kan sapa duduk GC time ni. amik ko setahun ko masuk 3 theme park ni free.
for me it really2 worth it coz if beli asing2, satu theme park pun dah dekat AUD90++.
So, belilah package ni. Siap ada buy 3 free 1 lagi. lagilah untung kan?
You can go to this link HERE

this is price for 1 day ticket to Dreamworld pulak.
Adult - AUD84.99
child - AUD49.99
Quite expensive kan?

this is Unlimited World Pass to Dreamworld + WhiteWater World till 27th June 2014.
Unlimited Entry to Skypoint Observation deck till 27th June 2014. 
(jgn tanya aku apa benda skypoint ni. aku pun x habis survey lg. hehehe)

only AUD99.99 - adults
AUD69.99 - kids
You can go to this link HERE

For us, if we go to GC, only 2 theme parks yg WAJIB nak pi. That are Movie World and Dreamworld. SeaWorld tu oklah kot. Rsnya mcm ala2 Ocean Park jugak.
Apsallah derang tak buat package Movie World and Dreamworld sekali ni?? if not save dah budget. :(

*update (July 13) - aku perasan website dia dh remove word "purchase before 30 June 2013" tu. Meaning promo ni di extend lglah tu. but dia x mentioned pulak till when, so.... to my blog reader, U still have time to purchase the tixs. Kami dah beli pun last week. ;)

6 comments:

lieyalatif said...

babe, ko mmg duta AA yg terbaik la babe heheheeeh.....

aku godek2 yg promo rm29 tu...tp pasaipa ntah dpt yg mahal je semua....tensi i tauuu!!

Emy Omar said...

Hirda ko mmg sesuai amat jd duta AA mmg worth promo utk GC ni kan,Hirda...aku pun sama mcm lieya gak..godek2 x dpt pun rege rm29 tu huhuhu hihihi dah mcm kaunter aduan AA lak ko :-p

Hirda Ibrahim said...

lieya, emy ~ duta le sgttttt... korang jgn terpedaya bila derang tulis "from RM29" tu yer. FROM.. FROM...meaning not all destination dpt Rm29 tu. yang aku sure RM29 tu from KUL-JHB je. if ko nak tgk range price dia. just click banner iklan RM29 promo tu kat website AA. pastu ko kena tunggu lamaaaaa.... baru dia list down the min confirmed price for offered destinations.
ie: the cheapest tix KUL-HK = RM149. KUL-AOR = RM49.
Hope it will help :)

*∽ IZAN ∽* said...

uikkhhh... lambat lagi la Mak nak sampai jawabnya. Tak pe tengok review kawan2 cukup2 dulu hihihihihihi

Memang jarang2 dapat beli tiket AA yg iklan 'FROM' tuhhh... uhuhuhuhu

onniesham said...

mmg murah.. tp apakan daya... hahaha

elly nadyra said...

Ini budak kaki browse sana sini