Nuffnang

Tuesday, June 18, 2013

Sushi King Bonanza RM3.

Ni kejadian semlm yer puan2.
Actually aku tau ni sejak last week.
For area Selangor, KL and Sabah. Start 17 - 20 June 2013.
Tapi kena ada Sushi King card.
Last week aku pi beli card dia. Rm10. Beli kat SK ikano. Share dgn lelek. Hahahha. Card pun share okehhh!

Kuar opis pkl 12pm. Dh baget sure ramai org sekali tak pun.
Dia bg 45 mins je nak mkn.
Gigih aku sambil dok telek sushi2 kat belt tu. Sambil snap pix.


 
ni iklan dia. cepat ada lg 3 hari.


 
nampak muka2 gumbira tu. pastu bising kenyang mcm ulaq sawa. ok.. esok ai posa k.

mata aku cari salmon je. ni aku mula amik.
nama dia tak tau. yg aku tau ada salmon je.

ni serius sedap. dlm tu ada mcm tuna.
if plate purple. normal price rm6 rsnya.


 
tu plate org sebelah aku. gila tinggi hoih.


 
tempura pun aku amik.yumssss


 
yang ni sumpah paling sedap. patutlah lieya latif fave ni. aku amik ni 3 plates.

ni pun aku suka coz crabstick. tp plate pink je kot.
ok tak berbaloi. nak pi mkn cari plate purple or red je. baru worth.

 
ok... surrender aku.
max 8 plates je aku leh mkn.
lelek mkn 12 plates.
total kami mkn dgn cold tea 1 jug. rm67++.


oklah kan. if takde promo ni tak taulah bila aku nak pi mkn kan?

so... pi la semua serbu Sushi King k? tapi make sure ada member's card dulu.

3 comments:

lieyalatif said...

Hahahahah welcome to the club...dah ade kawan aku minat sushi gak hahahahah....

Ye poms nishoku tu sgt2 sedap gileeee...aku berhantu mkn tuuu....

So i is jelly coz ko dah pi terjah bonanza rm3 dulu!!!!

onniesham said...

tgok rpa nmpk sedap... tp bila mkn tekak aku xleh terima... kg sgt tekak ni tau.

xpe poms... 8 plates pon... kecik2 je portion dia... ayat sedapkan hati

elly nadyra said...

haaaa mmg sebijik si lieyalatif ko ni, sama spesies, salmon aje dok makan....hahahhaa btw tak brapa reti makan sushi, simple2 sushi aku reti la hahahhaha