Nuffnang

Friday, June 7, 2013

Lelaki Idaman....

Happy friday ladies...
Apa ciri2 lelaki idaman korang??
As for me... Sejak kecik coz bapak aku sorang je man in the family. So ciri2 lelaki idaman mestilah ala2 mcm cik brahim.

1) tinggi
2) kurus
3) pendiam
4) not a smoker
5) rambut straight ala2 aaron kwok.

Tambahan.... Left handed!!!

Sebab tulah agaknya aku pilih Shahnun kan? Coz dia jelah the only guy yg tinggi and kurus yg aku pernah couple. Hahahaha.
Tapi dia x left-handed. Takpe2.

Usaha to hv someone yg left handed in my family di teruskan.
Anddddd..... Now rsnya mcm dh kompem.
Anakanda dobot is a lefty!!

Suka gila mak ko dobotttt.... Dan2 rajin beli color soh anak practice.

Terus mak ko berangan...
If besar nanti ko maintain dgn rambut straight halus camni...
Rajin pulak kemas umah..
Alim warak..
Left handed pulak.
Oh tak lupa tinggi gak....
Sure ko menjadi idaman ramai (tu pun if pompuan2 tu citarasa cam mak ko lah kan).

3 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

Fuhhh part nak cari ciri2 lelaki idaman yg 'left handed' tu yg mencabar tuh. nasib baik jumpa dengan jayanya hihihi

elly nadyra said...

Kikiki kecik2 dobot dh kena groom!

onniesham said...

critical dh mummy ko nih.. lefthanded nnti leh geng echa k