Nuffnang

Wednesday, June 12, 2013

Reward for self...

Sentiasa je ada benda nk reward for diri sendiri kan?alasannnnnn.... :)

Actually... Aku ni category fussy. In terms of beli baju or kasut. If x cantik kat mata aku. Jgn harap aku nak beli. Tak kisahlah ko branded gila ke.

The only way yg aku tau aku dh jumpa the right clothes or shoes if when... I see that stuff... And terus something in me said "omg... Hirda ibrahim sangattttt". Meaning memang dh taste aku!

Like this shoes. Almost everyday time lunch hour aku will lunch if tak kat OU... The curve or ikano.
Semua kedai kasut aku dh masuk.
Till last week... Gatai pi teman lelek masuk Isetan.
Sekali aku pusing terus nampak this shoes!! It's scholl.

Gosh... Perfect! Sgt taste Hirda Ibrahim!. Terus try... Zasss beli. Settle in 5 mins. See... Senang gila shopping dgn aku kan?

And it really2 comfy. Korang mcm x tau kan... Aku ni sgt tak suka pakai kasut ballerina. Coz selalu yg aku beli sure melecet jari kaki yg kecik tu.
Sebab tu aku setia dgn mary jane crocs je.

But for this shoes... Sgt2 comfy. Tak melecet lansung. And paling penting... Dia ala2 2 in 1. Shoes but belakang dia ada tali. Mcm sandal pun yer.
So it looks casual. Girly yet still active look.

Aku tak pernah jumpa this type of shoes kat scholl outlet. Kat isetan je jumpa. So.. Sapa2 nak try.. Pi isetan OU k?

5 comments:

intandayani said...

mmg sgt cntik..pernah pkai sandal scholl..mmg tau kehebatannya...chewah..same la kite bab kasut ni mmg memilih pastu slua pun same..

lieyalatif said...

Omg!! Babe!! Cun n smart...aku suke style gini....mmg taste ko sangaaattt sangattttt....tp serius i loikeeee....aku umur2 gini pun mcm nak pencen pakai kasut tgi2 ni kooo...kaki cepat letih....

elly nadyra said...

Selesa sgt2 scholl

onniesham said...

mmg alasan sgt tau... reward la sgt.. brp byk reward sebulan nih???? hahahah

dpn dia jnis kembang tak poms... if jnis kembang leh la aku ushar gak.. mklum la ko mcm xtau kaki gajah aku ni kan

Puan Mimi said...

aku pun suka scholl.. sebab dalam dia mmg lembut.. kalau time preggy mmg aku akan cari sandal scholl. sebab selesa.. tp ko punya ni mmg nampak cun ler .. pakai apapun kene jek