Nuffnang

Friday, March 28, 2014

Off to Gold Coast, Australia

Ho yeah.....
Finally trip yg ditunggu2 sejak last year. Tapi pi dh ujung2 cuti sekolah. Takpelah.. kira halal jelah yer cikgu2 hardy shah sekelian.

when you're reading this, kami dh kat GC... ntah2 time ni kami dok kalot baru nak keluar from airport.
Flight malam semlm, sampai pagi ni....

Basicly, this trip memang nak pergi segala Theme Park kat GC ni je. Although if tanya aku, aku lg suka nak pi HK lagi coz ada Disneyland. Muhahahaha... tapi takpelah... tukarlah angin pulak kan?

below is our itinerary kat sana:

Day 1: Sea World
Day 2: Factory Outlet & pusing2 town GC
Day 3: Movie World and Sky Point.
Day 4: Dream World & if larat lajak pi Brisbane kejap.
Day 5: Repeat balik mana2 themepark yg tak sempat cover.
Day 6: Balik!!

Aku doa byk2 so that weather elok and tak hujan + kami semua sihat sepanjang kat sana + semoga semuanya berjalan dgn lancar. ameennnnn...

Nanti balik aku will cerita semua termasuk expenses k?

xoxo,
Hirda + Shahnun + Hardy + Hazry

3 comments:

onniesham said...

hepi holiday poms...have fun. have a safe journey..moga apa yg dirancang mnjadi kenyataan. anyway, x sbr nk tggu citer GC

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. have fun kak hirda! hehe singgah menabung ford sini ~~~

elly nadyra said...

selamat bercuti
have fun, tak sabarnya tunggu update!