Nuffnang

Friday, May 8, 2009

donet???

this is hardy's reaction bila aku balik with a box of jco baby donuts...

hardy: eh 'donet' laaa... ady chah nk mkn donettttt.... (pronounce: "dough-nerd")
me: bukan donet la, donut!!
hardy: bukan laaaaa....donettttt!!

boleh?? anakku tetap confident yg dia betul...LOL

ps: happy advance mother's day to all.... :)


lupa ckp, now am soooo in luv with these baby donuts. sekali "lup" je masuk mulut. ada 12 rasa. 2 each. rm18 for 24 pieces.

10 comments:

As said...

Hirda... yummy... yummy... sedap nyer "donett" tuh... hasur aku p cari balik kang... dah lama x mkn "donet" tuh... kalo adriana tgk yg caler pink tuh harus dia suka... ady cah suka mkn "donet" erk....

eMMa@iKKa said...

hahahahaha..donet...so cute..:) Hirda..aku pun pernah beli baby donut nie..tp kan aku beli bukan sbb aku nak makan tp sbb cute..hehehehehehe lepas tu aku bg family aku yang makan..:)

Sham Ummi Echa said...

mmg cute kan..baby donut nih... tp aku x penah beli... aku beli yg bsr jer sbb leh pilih flavor..

donet pon donet la hardy... jnji ada gak bunyi...

Mimi said...

me too..i luv the bb donut than the bigger one..tapi Big Apple gak la yg aku paling suka antara semua..

Hardy sure suka tgk bb 'donet' kecik2 camtu..senang nak pegang kan..

~~ciklinn~~ said...

sedapnyer donettt...... yerlah senang jer nak mkn kan kalo yg kecik2 camni.....

☆ lieya latif ☆ said...

hi hi hi...mesti comel si ady chah bile sebut donet he hehe...slang mane laa anak bujang ko ikut ni hirda he he he

aku tingin nak bli yg baby donut nie....sabtu ni laki aku ade meeting kat hotel sunway, aku nak suh die singgah SP laa pi beli he he he

**happy mother's day**

Jasfyra said...

xpernah rasa lg j.co donut..terliur la aku tgk hirda.nak p beli la nanti..hehe

Mrs. Hasanif said...

ohh ketinggalannya aku..x tahu plak kewujudan baby donut ni...

liwaniel said...

wanie pun tak tau ade baby donut ni...hehehe..jarang2 beli j co...

si irfan pulak panggil donut, donut O..

Zanna_MamaBatrice said...

telan air liur ko nengok baby donet tu...
shedapppppppp
puas gark makan yg kecik2 nie kan hirda...yg besar2 tu....kalu dah banyak2 cam muak ler plak